De sterkte van jouw team, dat ben jij!

Bijscholing op 11 februari of 24 februari 2022

Ben je teamleider of teamlid en wil je eens onderzoeken hoe jij jouw bijdrage aan het team kan versterken? Of wil je weten welke interacties het samenwerken in teams bemoeilijken en bevorderen?

In deze vorming leer je hoe jij de groepscommunicatie kan helpen verbeteren door inzicht in typisch menselijke interactiepatronen die beginnen op te spelen zodra mensen samenwerken.  Door te werken aan de eigen ‘samenwerkingsintelligentie’ zal je die van je team vergroten. Want de sterkte van jouw team, dat ben jij zelf ook.

Voor wie

Kader, directie, beleidsondersteuners en zorgcoördinatoren.

Docent

Heidi Lagast werkt als lector coaching & communicatie, als leertrajectbegeleider én als coördinator stagebegeleiding voor de Banaba’s Zorgverbreding & Remediërend leren en Buitengewoon onderwijs van de Karel de Grote Hogeschool. Heidi doorliep zelf heel wat opleidingen in coaching en deelt de inzichten uit de diverse benaderingen in (kortlopende) vormingen en workshops op maat.
Niet te missen!

Praktisch

 • Wanneer

  De vorming vindt tweemaal plaats :

  • Vrijdag 11 februari 2022 van 9 – 12 u. bij KdG

  • Donderdag 24 februari 2022 van 14 – 16 u. online

 • Waar
  De vorming zal eenmaal online plaatsvinden via Teams (meer praktische info volgt later) en eenmaal on-campus Zuid, Brusselstraat 45, 2018 Antwerpen,, onder voorbehoud van de evolutie van de coronamaatregelen.
 • Prijs

  De deelnameprijs voor de webinar bedraagt 45€ per persoon incl. digitale syllabi.
  De deelnameprijs voor de on-campus vorming bedraagt 55€ per persoon incl. catering en digitale syllabi.

Contact