Designer graduaatsopleiding ‘Ondernemer klein bedrijf’ – 2 x 50%

Hoe groot wil jij worden?

We willen het beste uit jou halen: wie je ook bent, vanwaar je ook komt, wat je ook draagt.

Karel de Grote hogeschool is een warme en ambitieuze leer-en werkplek in de superdiverse stad Antwerpen. Je werkt er samen met 1.300 collega's en voor 13.000 studenten.

We kiezen voor vernieuwend en uitdagend onderwijs met ruimte voor groei.

Om nog meer jongeren de kans te geven door te stromen naar het hoger onderwijs, worden de tweejarige beroepsgerichte graduaatsopleidingen een extra toegangspoort tot het hoger onderwijs. Karel de Grote Hogeschool ontwikkelt momenteel de nieuwe graduaatsopleiding Ondernemer klein bedrijf. Om deze opleiding uit te bouwen en vorm te geven, zoeken we 1 of 2 enthousiaste collega’s om aan de slag te gaan als:

Designer graduaatsopleiding ‘Ondernemer klein bedrijf’ – 2 x 50%

Je functie

 • Je bepaalt de visie van de graduaatsopleiding ‘Ondernemer klein bedrijf’ in lijn met de KdG-visie.
 • Je bepaalt de te behalen leerresultaten, werkvormen en beoordelings- en evaluatievormen en ontwikkelt het curriculum van de opleiding ‘Ondernemer klein bedrijf’ in samenwerking met het projectteam bestaande uit een projectleider, twee opleidingsdesigners en een projectleider macrodoelmatigheidsdossier. Je doet dit in lijn met de Vlaamse beroeps- en opleidingskwalificatie.
 • Je geeft input in het dossier ‘macrodoelmatigheid’ waarin de nood aan de opleiding ‘Ondernemer klein bedrijf’ wordt onderbouwd. Je stelt samen met het projectteam het dossier voor de ‘toets nieuwe opleiding’ op waarmee je aantoont dat we in staat zijn een kwalitatieve opleiding uit te rollen.
 • Je profileert en vertegenwoordigt de opleiding in interne en externe contacten. Je betrekt beroepsfederaties, werkgevers en ondernemers bij de ontwikkeling van de opleiding en de aanvraagdossiers.
 • Je bent werkzaam op campus Groenplaats Je maakt deel uit van de onderwijsgroep Management & IT. Je rapporteert aan de directeur van de onderwijsgroep.

Je profiel

 • Je hebt een masterdiploma.
 • Je bezit expertise of ervaring m.b.t. ondernemen.
 • Ervaring met coachen is een pluspunt.
 • Je hebt een passie voor onderwijs en curriculumontwikkeling. Onderwijservaring en/of ervaring met lesgeven in een professionele context of leren op de werkplek is een pluspunt.
 • Je hebt een ruim netwerk van ondernemers, bedrijven en beroepsfederaties. Je gebruikt jouw netwerk om de doelstellingen van de opleiding te realiseren.
 • Je communiceert, zowel schriftelijk als mondeling, helder en overtuigend.
 • Je neemt initiatieven zet door.
 • Je bent flexibel en sterk in het plannen en het (bij)stellen van prioriteiten.

Ons aanbod

 • Je start zo snel mogelijk na de selectie met een opdracht in deeltijds dienstverband als statutair medewerker (2 x 50%). 1 opdracht van 50% eindigt op 30 juni 2019, de andere opdracht van 50% loopt t.e.m. 31 augustus 2019 en is mogelijks verlengbaar ingeval van goedkeuring van het dossier.
 • Een loon in functie van je kwalificaties en ervaring (barema 502 = lector/master). Meer informatie over de weddeschalen en barema’s, vind je op http://onderwijs.vlaanderen.be/nl/vind-je-salarisschaal#hoger-onderwijs 
 • Typerende arbeidsvoorwaarden binnen onze hogeschool zijn flexibele werktijden, mogelijkheid tot thuiswerken, een laptop, opleidingsmogelijkheden en een aantrekkelijke vakantieregeling.
 • Volledige terugbetaling van woon-werkverkeer met het openbaar vervoer en/of een fietsvergoeding van 0,15 euro/km.
 • KdG gelooft in de passie en het talent van haar medewerkers en streeft daarbij naar gelijke kansen. Met respect voor diversiteit en een goed evenwicht tussen mannen en vrouwen, verschillende leeftijden en culturele achtergrond. Daarom nodigen we iedereen uit om zich kandidaat te stellen voor deze vacature.

Solliciteren?

Solliciteren kan enkel online via onze website https://www.kdg.be/vacatures 

- klik op gewenste vacature

- solliciteer online onderaan de pagina

- vul het sollicitatieformulier in en voeg een uitgebreide motivatie en je cv toe als bijlage

De sollicitatieperiode loopt t.e.m. 17 februari 2019.

- De 1ste selectieronde gebeurt op basis van de ingezonden kandidaturen

- De 2de ronde bestaat uit een selectie-interview

Meer informatie?

Meer informatie over deze vacature kan je bekomen bij Vicky Van Bouwel, directeur onderwijsgroep Management & IT, via +32 3 613 16 10 of vicky.vanbouwel@kdg.be

Heb je assistentie nodig bij het posten van je kandidatuur? We helpen je graag verder! Contacteer de dienst HR, via 03 613 13 36 of hr@kdg.be