Financieel relatiebeheerder Onderzoek & Valorisatie - 100% (m-v-x)

Financieel relatiebeheerder Onderzoek & Valorisatie - 100% (m-v-x)

Onderzoek aan KdG is in volle beweging. De dienst ‘Research Office’ is een cruciale schakel in het stimuleren van praktijkgericht wetenschappelijk onderzoek. Wij adviseren en ondersteunen de 6 KdG onderzoekscentra in het aanvragen, verwerven, beheren en evalueren van onderzoeksprojecten en dienstverlening.

Ben jij de geknipte collega om hier mee je schouders onder te zetten vanuit financieel oogpunt? Lees dan zeker verder!

Wat is jouw rol?

Jij bent het eerste aanspreekpunt voor financiële zaken binnen ‘Onderzoek & Valorisatie’ en staat in voor een kwaliteitsvol financieel operationeel beheer.

Wat doe je concreet?

 • Je volgt de middelen op binnen de directie ‘Onderzoek en Valorisatie’, denk hierbij aan meerjarenbegroting, interne middelenverdeling, personeelsbegroting, cijfermateriaal voor beleidsrapporteringen en audits en budgetcontroles voor de jaarlijkse begrotingsafsluit.
 • Je adviseert en ondersteunt bij financiële aspecten van nieuwe en lopende extern gefinancierde projecten, zoals het opmaken van projectbegrotingen, het monitoren en optimaliseren van budgetten, het opvolgen van declaraties, het opmaken van financiële rapporteringen, enz.
 • Je helpt bij opmaak en opvolging van offertes van dienstverleningsopdrachten door de onderzoekscentra en beheert contractendatabank.
 • Je werkt actief mee aan procesoptimalisatie om een kwaliteitsvol beheer van alle onderzoeks- en valorisatieprojecten te verzekeren.

Je werkt op campus Zuid en rapporteert aan het diensthoofd Research Office.

Wat is je profiel?

 • Betrokkenheid typeert jou. Je hebt een klantgerichte mindset, speelt snel in op vragen en zoekt graag samen naar de best mogelijke oplossing. Hierbij deins je er niet voor terug om complexe regelgeving te doorgronden.
 • Je krijgt energie van het werken met cijfers en data. Ervaring in zo’n functie is een grote plus. Je kan vlot overweg met Excel en kan je gemakkelijk inwerken in andere tools.
 • Deze job kent pieken en deadlines. Je bent een self-starter die zijn werk autonoom plant en gemakkelijk prioriteiten kan stellen. Je bent in staat om je snel in te werken in een grote organisatie met diverse spelers en neemt initiatief rond de uitbouw van je functie.
 • Je hebt oog voor procesverbeteringen, gaat hierover in dialoog en communiceert transparant.

Verder heb je een bachelordiploma in een financiële of economische richting of gelijkwaardige ervaring[1].

Wat bieden wij jou?

 • Een warm onthaal in een team van 12 collega’s met een brede waaier aan expertises, allen met een hart voor onderzoek en dienstverlening. Zij staan klaar om je de nodige hulp te bieden van bij jouw start.
 • Een job waarbij je kan meewerken aan zeer uiteenlopende projecten in een omgeving waarin je veel ruimte en verantwoordelijkheid krijgt.
 • Een context waar er plaats en aandacht is voor diversiteit en inclusie, waar iedereen zichzelf kan zijn en van elkaar kan leren. We geloven sterk in de kracht van verschillen en complementariteit.
 • Een voltijdse opdracht als contractueel bediende[2] die zo snel als mogelijk start. Je krijgt 2 opeenvolgende overeenkomsten van telkens één jaar die na positieve evaluatie overgaan naar onbepaalde duur.
 • Een loon in functie van je competenties en ervaring binnen het groeipad B21-B31 (barema’s 592-584-594). Klik hier voor meer info.
 • Voordelen zoals flexibele werktijden, mogelijkheid tot hybride werken, een laptop, een mooi aantal vakantiedagen (45 dagen voor een voltijdse opdracht) en de optie van een hospitalisatieverzekering aan een gunstig tarief.
 • Weet dat nuttige beroepservaring buiten het onderwijs kan meetellen voor je anciënniteit. Woon-werkverkeer via openbaar vervoer vergoeden we voor 100%. Als je met de fiets komt, krijg je 0,21 € per km.

Interesse?

Vertel het ons! Solliciteer zo snel mogelijk en ten laatste op 2 april via https://www.kdg.be/vacatures.  Klik op de gewenste vacature en onderaan vind je de ‘solliciteer online’ link. We zijn benieuwd naar je parcours en motivatie.

Wat zijn de volgende stappen?

 • De 1ste selectieronde gebeurt op basis van de ingezonden kandidaturen.
 • De 2de ronde bestaat uit een opdracht en een gesprek (21 april in de namiddag op campus Zuid ).

Een vraag?

Meer informatie over deze vacature kan je bekomen bij Kris Van Berendoncks, Diensthoofd Research Office, via kris.vanberendoncks@kdg.be , +32 3 502 29 11 of +32 486 60 45 31. Voor hulp bij het solliciteren kan je terecht bij HR via 03 613 13 36 of hr@kdg.be.

[1] Ingeval je een bachelor diploma hebt, neem je deel aan een assessment.

[2] Als interne medewerker behoud je het onderliggende statuut en de onderliggende structuur van je overeenkomst of aanstelling (contractueel of statutair en bepaalde duur, onbepaalde duur of vast benoemd[2]). Heb je een aanstellingsovereenkomst van onbepaalde duur? Dan wordt je mogelijke benoeming 1 jaar uitgesteld. Indien je reeds benoemd bent in een andere graad, dan kan je pas na 1 jaar benoemd worden in deze nieuwe graad.

Hoe solliciteren?

Nog een vraag over deze job?

Neem dan contact met onze dienst HR of de persoon vermeld in de vacature.

Deze vacatures niet jouw ding?

Bekijk onze andere vacatures of blijf gewoon op de hoogte.

 • Als eerste de nieuwe vacatures in je mailbox.
 • Met 160-200 vacatures per jaar is KdG voortdurend op zoek naar talent.
 • Geen spam, we beloven het.
 • Volg ons op Linkedin, Instagram, Facebook of Tik Tok  voor een blik achter de schermen.

Waarom werken bij KdG?

Eerlijk? Jij moet vooral gaan werken waar je je goed voelt. Zoek je een job met een positieve impact op de maatschappij en een context waar samenwerken en inclusie centraal staan? Dan praten we daar graag eens over met je. Want dat (en nog veel meer) krijg je bij KdG. Jouw verhaal wordt deel van ons verhaal.  

 

 

Internationaal 

Van onze Engelstalige opleidingen tot de optie om zelf op uitwisseling eens naar het buitenland te gaan. We hebben heel wat in de aanbieding.

Bijdragen aan de samenleving 

Jij maakt mee het verschil voor onze studenten, medewerkers, samenwerkingspartners en voor de maatschappij. Daar mag je fier op zijn. Met jouw opgedane ervaring en motivatie bouw je mee aan een gezamenlijke ambitie: positieve maatschappelijke verandering.

Hybride werken 

Je krijgt de nodige autonomie om zelf je werk te plannen en dus ook hybride te werken. Wel streven naar een gezonde mix van on campus en thuiswerk met het oog op een goede balans tussen de voordelen van telewerk en die van real-live samenwerken. 

Je welkom én thuis voelen 

Iedereen is welkom. Het klinkt misschien cliché, maar daar streven we echt naar: een omgeving met gelijkwaardige kansen voor iedereen, wie je ook bent, van waar je ook komt. Diversiteit is een feit, inclusie onze keuze. 

Ervaar de kracht van samenwerken 

Je staat er niet alleen voor. Beloofd. In een grote organisatie zoals die van ons is het in het begin soms even zoeken. Maar je team en de mensen rondom je zijn er om je bij te staan. Dat komt helemaal goed.  

Brede jobmogelijkheden 

Qua vacatures in een hogeschool, denk je waarschijnlijk spontaan aan lesgeven. Maar we hebben nog veel meer te bieden. Je kan ook aan de slag als onderzoeker, leidinggevende, coach, IT-expert, projectmedewerker, business developer en ga zo maar door. Kansen die we je graag zien grijpen. 

Is deze vacature iets voor jou?