Marketing- & accountmanager - 40% voor de postgraduaten Digital Business & Event Academy

Hoe groot wil jij worden?

Karel de Grote hogeschool is een warme en ambitieuze leer- en werkplek in de superdiverse stad Antwerpen. Je werkt er samen met 1.300 collega's en voor ruim 13.000 studenten.

We kiezen voor vernieuwend en uitdagend onderwijs met ruimte voor groei. We zoeken een collega om aan de slag te gaan als

Marketing- & accountmanager - 40% voor de postgraduaten Digital Business & Event Academy

Het bestaande postgraduaat Digital Business en de nieuwe postgraduaatsopleiding Event Academy zijn hands-on kortlopende opleidingen voor professionals uit de marketing-, communicatie- en eventsector. Deze postgraduaten zijn gelinkt aan de opleiding Office Management en het expertisecentrum Publieke Impact op campus Groenplaats.

Wat ga je doen?

 • Je bent het brein achter de communicatiestrategieën, marketingplannen en rekruteringsacties naar de cursisten voor beide postgraduaten, je voert deze uit en volgt ze op. Zo zet je de postgraduaten mee op de kaart.
 • Via proactieve leadgeneratie, korte opvolging en professionele conversie genereer je een kwalitatieve instroom van cursisten. Je gaat actief op zoek naar nieuwe cursisten, zowel online als offline. Je informeert, sensibiliseert, inspireert en communiceert met de verschillende doelgroepen.
 • Je verzekert visibiliteit via interessante content op diverse kanalen en houdt de informatie up-to-date. Je benut de kracht van storytelling, videocontent en andere straffe media.
 • Je werkt zowel zelfstandig als in nauw overleg samen met de programmanagers van beide postgraduaten. Zij zijn het gezicht van de postgraduaten en staan onder meer in voor het stroomlijnen en up-to-date houden van de programma’s (naar inhoud en vorm).

Je komt terecht in een gedreven team van gelijkgestemden. Je wordt operationeel aangestuurd door het hoofd van het expertisecentrum Publieke Impact en je rapporteert aan de bestuurscommissies van de betrokken postgraduaten en aan het opleidingshoofd van Office Management.

Jouw profiel?

Je verenigt ervaring als (digital) marketingmanager met een commerciële en ondernemende instelling en met feeling voor het rekruteren van cursisten. Heb je bovendien veel goesting om je stempel te drukken op de communicatie en marketing van de twee postgraduaten? Dan ontmoeten we je graag!

 • Je weet hoe marketing- en eventprofessionals denken en werken. Daardoor voel je perfect aan welk medium en welke boodschap onze cursisten aanspreken en kan dit vertalen naar originele acties en campagnes.
 • Je hebt een creatieve schrijfstijl waarmee je aantrekkelijke, doelgroepgerichte en relevante content kan ontwikkelen en delen met professionals uit zowel de publieke als (non-)profitsector.
 • Je kan je mediaplan bijsturen om flexibel in te spelen op veranderingen of opportuniteiten.
 • Je volgt de evoluties in digitale strategie, marketing, communicatie en events op de voet.
 • Je bent een echte netwerker en pionier en dat kan je aantonen. Je legt gemakkelijk nieuwe contacten en hebt een breed actief netwerk dat je inzet om de postgraduaten te laten groeien.
 • Je houdt ervan om geïnteresseerde professionals te begeleiden in hun keuze- en beslissingsproces voor het volgen van een postgraduaatsopleiding.
 • Je kan anderen inspireren en motiveren. De combinatie tussen zelfstandig en in teamverband werken spreekt je aan.
 • Je bent iemand die deadlines en afspraken naleeft en denkt in termen van oplossingen i.p.v. problemen.
 • Op drukke momenten houd je het hoofd koel. Je hebt geen 9-to-5-mentaliteit.
 • Onderwijs boeit je! Je kan hierover met passie communiceren.
 • Je behaalde een bachelor- of masterdiploma.

Wat bieden we jou?

 • Een interessante deeltijdse opdracht (40%) - als contractueel bediende - die start op 1 september 2019 en loopte.m. 31 augustus 2020, verlengbaar na positieve evaluatie.
 • Voordelen zoals flexibele werktijden, mogelijkheid tot thuiswerken, een laptop, opleidingsmogelijkheden, lerarenkaart en een attractieve vakantieregeling.
 • Een loon volgens je kwalificaties en ervaring (equivalent van barema 502 = lector/master of barema 316 = praktijklector/professionele bachelor). Meer info hierover vind je op http://onderwijs.vlaanderen.be/nl/vind-je-salarisschaal#hoger-onderwijs. Woon-werkverkeer via openbaar vervoer vergoeden we voor 100% en als je met de fiets komt, krijg je 0,15 € per km.

Interesse?

Vertel het ons! Solliciteer zo snel mogelijk en uiterlijk op 18 augustus via www.kdg.be/vacatures. Klik op de gewenste vacature en onderaan vind je de ‘solliciteer online’ link. We zijn benieuwd naar je parcours, talenten en motivatie. Beschrijf zeker ook waarom deze vacature bij jou past.

 • de 1ste selectieronde gebeurt op basis van de ontvangen kandidaturen
 • de 2e ronde is een sollicitatiegesprek dat plaatsvindt op campus Groenplaats op vrijdag 23 augustus

We vinden diversiteit belangrijk. Daarom nodigen we iedereen - die zichzelf in dit profiel herkent - uit om zich kandidaat te stellen.

Een vraag?

Meer informatie over deze vacature en over het postgraduaat Digital Business in het bijzonder kan je bekomen bij Anne-Marie Van Oost, opleidingshoofd Office Management, via 0475 55 64 87 of via annemarie.vanoost@kdg.be.

Meer informatie over deze vacature en over het postgraduaat Event Academy in het bijzonder kan je bekomen bij Christine Merckx, hoofd van het expertisecentrum Publieke Impact, via 0473 692 184 of via christine.merckx@kdg.be.

Voor hulp bij het solliciteren kan je terecht bij HR via 03 613 13 36 of hr@kdg.be.

Ter info: onze hogeschool is gesloten tussen 11 juli en 16 augustus.