(niet inwonend) Conciërge Campus Hoboken - 100%

Karel de Grote hogeschool is een warme en ambitieuze leer- en werkplek in de superdiverse stad Antwerpen. Je werkt er samen met meer dan 1550 collega's en voor ruim 13 000 studenten. We kiezen voor vernieuwend en uitdagend onderwijs, waarbij we volgende generaties inspireren en mee bouwen aan de toekomst en waar ruimte voor is voor groei.

We geloven dat diversiteit en inclusie ons beter, sterker en talentvoller maken. En onze bijdrage aan de samenleving rijker dan ooit. We willen het beste uit jou en uit onszelf halen en samen groeien. En daarvoor hebben we jou nodig.

We zoeken een collega om ons te versterken en aan de slag te gaan als:

(niet inwonend) Conciërge Campus Hoboken (m/v/x) - 100%

Wat ga je doen?

Je bent verantwoordelijk voor de sluiting van campus Hoboken op alle weekdagen en vier zaterdagen tijdens het academiejaar (i.f.v. open campusdagen)

Je bent het eerste aanspreekpunt voor de gebruikers in en om het gebouw, samen met de campusbeheerder. Je bent het gezicht van de campus, studenten en medewerkers kunnen bij jou terecht.

Je informeert de betrokken diensten over optredende problemen, klachten, afwijkingen en beschadigingen.

Je houdt toezicht op het gebruik van de campus inzake toegang, orde en netheid, naleven van de leefregel en veiligheid.

Samen met een collega bied je facilitaire ondersteuning bij events: je zorgt er voor dat alles klaar staat en let op orde en netheid van de zalen en lokalen. Daarnaast werk je ook nauw samen met de campusbeheerder, onderhoudsmedewerkers en de ploegbaas van de poetsploeg.

Je voert daarnaast algemene facilitaire taken uit: vuilcontainers buiten en binnen zetten, klaarzetten of verplaatsen van meubilair voor specifieke activiteiten, planten water geven, up to date houden van inrichting van de lokalen, …

Je werkt in een uurrooster van maandag tot vrijdag tussen 13u00 en 21u00.

Op weekavonden tussen 18u30 en 21u00 ben je het centraal aanspreekpunt voor o.a. basisdienstverlening m.b.t. de (technische) installaties in klaslokalen en EHBO.

Je bent bereid je vakantiedagen gespreid op te nemen en langere vakantieperiodes bij voorkeur op te nemen tijdens studentluwe periodes en schoolvakanties.

Je rapporteert aan de facilitair campusbeheerder Hoboken en maakt deel uit van de dienst Infrastructuur.

Wie ben je?

Je bent op zoek naar een gevarieerd takenpakket en bent bereid om flexibel te zijn met de werkuren.

Je helpt graag mensen en biedt spontaan je hulp aan. Anderen typeren jou als een vriendelijk persoon.

Je kan vertrouwelijk omgaan met informatie.

Je staat graag in contact met mensen en kan vlot praten. Je spreekt en schrijft vloeiend Nederlands.

Je bent gekend als een manusje-van-alles: problemen oplossen en mensen verder helpen geven je energie. Je kan alleen je mannetje staan maar zoekt hulp als iets vast loopt.

Je vindt het fijn om verzorgd werk af te leveren.

Je bent in het bezit van een attest EHBO-medewerker of bent bereid dit te behalen.

Je maakt graag mee deel uit van een groter geheel. Je bent een ambassadeur voor de onderwijsgroep Wetenschappen en Technologie en straalt dit ook uit.

Wat bieden wij jou?

Een voltijdse opdracht (100%) als contractuele arbeider, in een dynamische omgeving en aangename werksfeer.

Je zo snel mogelijk met een contract van 1 jaar, verlengbaar na positieve evaluatie.

Een loon in functie van je ervaring en bewezen diensten. Startloon zonder ervaring: in categorie 2 (vanaf € 13,7589/u), categorie 3 (vanaf € 14,0244/u) of categorie 4 (vanaf € 14,6605/u).

Volledige terugbetaling van woon-werkverkeer met openbaar vervoer en/of een fietsvergoeding van 0,23 euro/km.

Je krijgt een gsm en een laptop van de hogeschool ter beschikking.

KdG gelooft in de passie en het talent van haar medewerkers en streeft daarbij naar gelijke kansen. Met respect voor diversiteit en een goed evenwicht tussen mannen en vrouwen, verschillende leeftijden en culturele achtergrond. Daarom nodigen we iedereen uit om zich kandidaat te stellen voor deze vacature.

Interesse?

Vertel het ons! Solliciteer zo snel mogelijk en ten laatste op 5 december 2023 via www.kdg.be/vacatures.  We zijn benieuwd naar je parcours en motivatie. Klik op de gewenste vacature en onderaan vind je de ‘solliciteer online’ link.

Wat zijn dan de volgende stappen?

de 1ste screening gebeurt op basis van je cv en motivatiebrief

de 2de ronde bestaat uit een gesprek. Dit plannen we in op dinsdag 12 december 2023 in de namiddag.

Wij doen ons best om je maximum binnen 2 weken na de sluiting van de vacature een update te geven over jouw sollicitatie.

Nog vragen?

Meer informatie over deze vacature kan je bekomen bij Jorg Vinck, facilitair campusbeheerder Hoboken, via 03 502 21 36 of jorg.vinck@kdg.be

Heb je assistentie nodig bij het posten van je kandidatuur? We helpen je graag verder! Contacteer de dienst HR, via 03 613 13 36 of hr@kdg.be.

Hoe solliciteren?

Nog een vraag over deze job?

Neem dan contact met onze dienst HR of de persoon vermeld in de vacature.

Deze vacatures niet jouw ding?

Bekijk onze andere vacatures of blijf gewoon op de hoogte.

  • Als eerste de nieuwe vacatures in je mailbox.
  • Met 160-200 vacatures per jaar is KdG voortdurend op zoek naar talent.
  • Geen spam, we beloven het.
  • Volg ons op Linkedin, Instagram, Facebook of Tik Tok  voor een blik achter de schermen.

Waarom werken bij KdG?

Eerlijk? Jij moet vooral gaan werken waar je je goed voelt. Zoek je een job met een positieve impact op de maatschappij en een context waar samenwerken en inclusie centraal staan? Dan praten we daar graag eens over met je. Want dat (en nog veel meer) krijg je bij KdG. Jouw verhaal wordt deel van ons verhaal.  

 

 

Internationaal 

Van onze Engelstalige opleidingen tot de optie om zelf op uitwisseling eens naar het buitenland te gaan. We hebben heel wat in de aanbieding.

Bijdragen aan de samenleving 

Jij maakt mee het verschil voor onze studenten, medewerkers, samenwerkingspartners en voor de maatschappij. Daar mag je fier op zijn. Met jouw opgedane ervaring en motivatie bouw je mee aan een gezamenlijke ambitie: positieve maatschappelijke verandering.

Hybride werken 

Je krijgt de nodige autonomie om zelf je werk te plannen en dus ook hybride te werken. Wel streven naar een gezonde mix van on campus en thuiswerk met het oog op een goede balans tussen de voordelen van telewerk en die van real-live samenwerken. 

Je welkom én thuis voelen 

Iedereen is welkom. Het klinkt misschien cliché, maar daar streven we echt naar: een omgeving met gelijkwaardige kansen voor iedereen, wie je ook bent, van waar je ook komt. Diversiteit is een feit, inclusie onze keuze. 

Ervaar de kracht van samenwerken 

Je staat er niet alleen voor. Beloofd. In een grote organisatie zoals die van ons is het in het begin soms even zoeken. Maar je team en de mensen rondom je zijn er om je bij te staan. Dat komt helemaal goed.  

Brede jobmogelijkheden 

Qua vacatures in een hogeschool, denk je waarschijnlijk spontaan aan lesgeven. Maar we hebben nog veel meer te bieden. Je kan ook aan de slag als onderzoeker, leidinggevende, coach, IT-expert, projectmedewerker, business developer en ga zo maar door. Kansen die we je graag zien grijpen. 

Is deze vacature iets voor jou?