Waar komen onze oud-studenten HR zoal terecht?

Elke onderneming heeft een personeelsbeleid: HR is overal! Met een HR diploma kan dus aan de slag in het hart van om het even welke organisatie. KdG alumni zijn veelzijdige HR professionals. Lees hieronder over hun werkervaring.

Momenteel werk ik veel voor de Haven van Antwerpen. Ik breng de motivatie, competenties, ambities en persoonlijkheid van sollicitanten in kaart. Dat helpt de Haven om te beslissen of een bepaalde sollicitant kan worden aangenomen. HR is voor mij de perfecte combinatie tussen het bedrijfsleven en het sociale aspect.
Robbe Kazandjian - HR-consultant en oud-student KdG
Robbe Kazandjian
HR-consultant bij RecruitrLab en oud-student KdG
Ik ondersteun bedrijven bij hun loonadministratie: juridische vragen, RSZ-vragen, looncodegebruik, … Ik zoek naar antwoorden op de meest uiteenlopende problemen. Dat zorgt ervoor dat ik constant bijleer.
Ruben Truyen is Payroll consulent en oud-studente KdG
Ruben Truyen
Payroll consulent bij SD Worx en oud-student KdG
Als HR-consultant werk ik steeds voor een paar maanden op een HR-project bij één van onze klanten. Mijn jobinhoud varieert dus ieder project. Ik ben net begonnen aan mijn eerste opdracht bij een multinational in de petrochemische sector als payroll officer.
Marie Van Eester is HR-consultant en oud-studente KdG
Marie Van Eester
HR-consultant bij PZ Consulting en oud-studente KdG
Ik probeer elke dag werkprocessen te verbeteren, de werkdruk voor iedereen te verlagen en meer ruimte te creëren voor creativiteit op de werkvloer. Het is mijn doel om mensen in hun job ‘gelukkig’ te maken, zodat ze graag naar hun werk gaan. Want een gelukkig team zorgt voor gelukkige klanten.
Alexandra Van Osselaer is Management assistant & HR en oud-studente KdG
Alexandra Van Osselaer
Management assistant & HR bij Piessens Electro Industrie en oud-studente KdG
Als HR-medewerker neem ik alle aspecten van het personeelsbeleid op me. De selectie en aanwerving van arbeiders, hun begeleiding na indiensttreding, het organiseren van opleidingen voor het personeel, loonsverwerking ... Geen twee dagen zijn hetzelfde in mijn job.
Katrien Lambaerts - Hr-medewerker en oud-studente KdG
Katrien Lambaerts
Hr-medewerker bij Transport Van de Poel en oud-studente KdG
Human Resources is heel breed en geeft veel mogelijkheden: personeelswerving, loonsadministratie, employer branding, persoonlijke ontwikkeling, werkvoordelen, communicatie... In al deze functies kom je elke dag nieuwe mensen tegen en dat is iets waar ik veel energie uit haal.
Ceyda Alhan - HR-Consulent en oud-studente KdG
Ceyda Alhan
HR-Consulent bij Accent Jobs en oud-studente KdG
Mijn job als HR-adviseur is zeer gevarieerd. Ik zorg ervoor dat de juiste persoon op de juiste plek terechtkomt binnen onze organisatie. Ik werk ook aan projecten rond continuïteit, welzijn en diversiteit van onze teams, positieve cultuurbeleving.
De hoogtepunten van mijn dag: wanneer ik een oplossing vind op vragen van onze medewerkers. En wanneer ik iemand mag bellen met het nieuws dat de sollicitant bij ons kan starten!
Claudia Mewis is HR-adviseur en oud-studente KdG
Claudia Mewis
HR-adviseur bij Gezinszorg Villers VZW en oud-studente KdG