Organisatie en Management

Professionele bachelor Organisatie en Management

De opleiding Office Management heet voortaan Organisatie en Management (naamswijziging onder voorbehoud van goedkeuring door de Vlaamse overheid).

Office managers nemen in dynamische bedrijven en organisaties echte sleutelposities in. Veelzijdigheid is hun waarmerk. Daar spelen we tijdens je opleiding graag op in.

Op het einde van de rit ben je klaar om een rol op te nemen als coördinator, co-manager, polyvalente medewerker, ondernemer, communicatiedeskundige, eventmanager, projectmanager of informatiebeheerder. Anders gezegd: je wordt een communicatieve collega die soepel meedraait in een organisatie, zonder de details uit het oog te verliezen.

Je kan kiezen uit:

Er is geen gemeenschappelijk jaar voorzien. Je kiest dus meteen bij de start jouw specialisatie.

Afstudeerrichtingen

Event- en Projectmanagement >

Een evenement, voorstelling van een nieuw product, personeelsfeest, festival … Je denkt de strategie, het concept en de productie van een event samen met een team helemaal uit. Een conversation-event van A tot Z organiseren? Deze afstudeerrichting is de ideale voorbereiding.

Business & Languages >

Organisatie en management zijn je tweede natuur, en dit in een meertalige bedrijfscontext. Communicatiemanagement in verschillende talen is je specialiteit. Jij wordt een proactieve, krachtdadige en verantwoordelijke co-manager in een internationale bedrijfsomgeving.

Trajecten

Cross Media Management >

Hebben sociale media, blogs, online communities ... voor jou geen geheimen? Wil je graag professioneel bezig zijn met contentplannen en digitale marketing strategie? Dan kan je bij ons uitgroeien tot digital strategist, digital analyst, digital communication manager, digital employer branding manager, conversation manager, community manager ... nu al knelpuntberoepen.

HR for Business >

Heb jij voeling en inzicht in hoe een bedrijfsafdeling op wieltjes loopt, ben je een efficiënte organisator en vlotte communicator? Heb je oog voor het ‘werkgeluk’ van de werknemers? Dan ben jij de gedroomde rechterhand van bedrijfsleiders en managers, omdat jij gewoon aan alles denkt, ook als de chef er niet is.