Verpleegkundige Bijscholing op Maat

Op zoek naar een bijscholing voor jou of voor je team?

Ben je werkzaam als teamlid of teamverantwoordelijke en is er een nood voor een gerichte bijscholing? Of ben jij zelf op zoek naar een specifiek deel kennis? Het team van KdG is steeds bereid om hun expertise met jullie te delen.  Dit kan onder de vorm van een gerichte bijscholingssessie, een coachingsopdracht, simulatietraining, een creditcontract …

Er wordt een pakket op maat samengesteld dat volledig beantwoord aan de specifieke noden. Kortom, alles is bespreekbaar.

Doelgroep

We richten ons niet enkel op verpleegkundigen! Ook een programma voor zorgkundigen, facilitaire diensten en artsen behoort tot de mogelijkheden.  Daar we ons garant willen stellen voor kwalitatieve opleidingen, kan je niet met alles bij ons terecht. Neem gerust even contact met ons op en we bekijken samen wat de mogelijkheden zijn.

Praktisch

Check even bij de contactpersoon of jouw idee door ons kan uitgewerkt worden. Na een gedetailleerde uitwerking van je vraag doen we je een voorstel, wat we dan samen verfijnen om zo tot een zinvol bijscholingsmoment te komen.