Verder studeren

Al een diploma op zak? Prima!

Maar misschien wil je je nog beter voorbereiden op jouw droomjob via een postgraduaat of bachelor-na-bachelor (banaba)? Ook onze reguliere bachelors kan je vaak in een verkort programma afwerken.

Of wil je een compleet nieuwe weg inslaan? Via onze flextrajecten kan je een ander diploma behalen, via een verkort of langer traject, via afstandsonderwijs of blended learning, eventueel gecombineerd met je job ...

Via onze navormingen en studiedagen blijf je op de hoogte van de laatste ontwikkelingen in jouw vakgebied.

Een vorming op maat van jouw bedrijf? Begeleiding bij jouw innovatief project? Misschien kan jouw bedrijf of organisatie gebruik maken van onze expertise voor jouw project?

Zalmprincipe: behaal een master

Het zalmprincipe is het omgekeerde van het watervalmodel: je volgt in het hoger onderwijs niet langer het principe 'begin maar zo hoog mogelijk, je kunt nog altijd afzakken', maar je start met wat je kunt. Daarna kan je nog verder opklimmen.

  1. Je start bewust in een praktijkgerichte (professionele) bachelor
  2. Je behaalt een diploma
  3. Je gaat voor een aansluitende (academische) master, eventueel via een schakeljaar.

Nieuwsgierig naar welke masters aansluiten op jouw professionele bachelor? Informeer je even bij de contactpersoon van je opleiding.

Leerkrediet

Je kan gaan voor een extra bachelor of master zolang je leerkrediet over hebt.

Opleidingscheques en kmo-portefeuille

Aangezien KdG een erkende opleidingsverstrekker is, kan je een deel van het studiegeld betalen met opleidingscheques van de Vlaamse overheid voor werknemers.

Daarnaast zijn we ook erkend als dienstverlener voor het verstrekken van opleiding, advies en kennis voor kleine en middelgrote ondernemingen. Misschien kan je werkgever voor jou opleidingskosten ontvangen via de kmo-portefeuille.
Het erkenningsnummer van KdG is DV.O101541.