KdG-student is voorzitter studentenorganisatie ondernemerschap (SINC)

Enkele jaren geleden namen een aantal Antwerpse studenten het initiatief om ondernemen aantrekkelijker te maken voor hun medestudenten. SINC was geboren, en de evenementen die de jonge studentenorganisatie opzette waren meteen een schot in de roos.

Het (voorlopige) hoogtepunt kwam eerder dit jaar in de vorm van Future Entrepreneurship. Meer dan 600 studenten én professionals kwamen luisteren naar o.a. Alexander De Croo, Tesla en Uber.

“Future Entrepreneurship komt dit jaar zeker terug” laat kersverse voorzitter Simon Lehaen, student Internationaal Ondernemen, weten. “Maar deze keer willen we nóg grootster gaan. Alle details zijn jammer genoeg nog top-secret,” lacht de KdG-student nog.

Heb je een eigen startup, een fantastisch idee, of ben je gewoon ondernemend van geest? SINC organiseert events voor elk type student-ondernemer. Het eerste van die reeks events staat gepland voor 10 oktober. Dan organiseert SINC de KICKOFF in samenwerking met de TAKEOFF_Alliance, en zet samen met alle ondernemende studenten het nieuwe jaar in op KdG Campus Zuid!

Als we op de vorige editie mogen afgaan, mag je de KICKOFF zéker niet missen. Hou de website en Facebookpagina van SINC in de gaten, want meer informatie volgt héél binnenkort!

Website: www.sincantwerpen.be
Facebook: www.facebook.com/sincantwerpen