(Praktijk)lector Supply Chain, stagecoördinator en stagebegeleider 45% (m/v/x)

(Praktijk)lector Supply Chain, stagecoördinator en stagebegeleider 45% (m/v/x)

De opleiding International Business Management is een Engelstalige bacheloropleiding. De opleiding kent drie specialisaties: Global Business, International Entrepeneurship en Global Supply Chain Management.

We zoeken een docent Supply Chain die ook stages organiseert en studenten coacht in de drie specialisaties met een focus op supply chain.

Ben jij de geknipte collega hiervoor? Lees dan zeker verder!

Wat is jouw rol?

Als docent werk je mee aan het groeiproces van onze studenten naar gedreven professionals. Je denkt na over nieuwe inhouden en werkvormen, je coacht studenten in hun leerproces, laat hen leren via je feedback en evalueert hun groei.

Wat doe je concreet?

- Je geeft les in de basisprincipes van supply chain aan 2e jaars studenten International Entrepreneurship.

- Je coacht 2e jaars studenten Global Supply Chain Management tijdens een supply chain management game.

- Je coacht 3e jaars bachelorstudenten Global Supply Chain Management tijdens hun stage en bedrijfsproject.

- Je begeleidt 3e jaars bachelorstudenten Global Business tijdens hun Bachelor Thesis.

- Je ontwikkelt een workshop over supply chain onderwerpen voor 3e jaars bachelorstudenten International Entrepreneurship.

- Je bent de stagecoördinator van de specialisatie Global Supply Chain Management. Je ontwikkelt en herziet stagebeleid en -procedures.

- Je stimuleert en ondersteunt studenten om zichzelf te ontwikkelen en de gewenste competenties te behalen. Je zoekt naar oplossingen om resultaatsgericht om te gaan met diversiteit binnen studentengroepen.

- Je geeft studenten feedback om hen te helpen hun academische doelen te bereiken.

- Je voert taken uit die de dagelijkse werking van de opleiding ondersteunen.

- Je geeft les op een van onze campussen Groenplaats, Stadswaag en Pothoek.

Het opleidingshoofd Inge Heirbaut is jouw leidinggevende.

Wat is je profiel?

- Je hebt ervaring op het gebied van Supply Chain. Je hebt een sterk inzicht in het bedrijfsleven en kunt jouw kennis en ervaring inzetten om studenten op maat te begeleiden.

- Je hebt het vermogen om studenten te begeleiden in hun leerproces door gebruik te maken van hands-on werkvormen en een coachende stijl.

- Je bent sterk in netwerken. Je hebt contact met verschillende mensen.

- Je bent een teamspeler. Je beschikt over sterke communicatieve en samenwerkingsvaardigheden.

- Je kan je opgedane expertise in supply chain vertalen op maat van de studenten. Je weet studenten te enthousiasmeren en te motiveren.

- Je bent overtuigd van het belang van levenslang leren, je blijft op de hoogte van nieuwe ontwikkelingen en verwerkt deze in je lesmethodes. Ook onderwijsinnovatie en vernieuwende werkvormen zijn onderwerpen waar je je graag in verdiept.

- Je bent in staat ICT-toepassingen te gebruiken bij de uitvoering van je werkzaamheden. Bij KdG werken we met de huidige Office365 programma's, de digitale leeromgeving Canvas en het digitaal platform e-studentservice.

- Ervaring in het lesgeven (min. 2 jaar) is een pluspunt. Idealiter heb je kennis van cursusontwikkeling, leerresultaten en beoordeling.

Daarnaast ben je in het bezit van een bachelor- of masterdiploma in Supply Chain.

Een pedagogisch diploma is geen must, wél een groot hart voor onze studenten en hun toekomst.

Voor de Engelstalige opleiding is een C1 diploma vereist.

Wat bieden we jou?

 • Een warm onthaal in ons team, jouw collega’s staan klaar om je de nodige hulp te bieden van bij jouw start.
 • Een omgeving waarin je veel ruimte en verantwoordelijkheid krijgt om je opdracht uit te voeren.
 • Naast een KdG-brede onthaaldag op 11 september waar je KdG als organisatie beter zal leren kennen, krijg je ook de kans om gebruik te maken van een ruim intern en extern opleidingsaanbod.
 • Ons engagement dat we continu bouwen aan een inclusieve werkomgeving waar iedereen zichzelf kan zijn en van elkaar kan leren. We geloven sterk in de kracht van verschillen en complementariteit en zijn ervan overtuigd dat een diverse pool van collega’s en een inclusieve context ons allemaal beter, sterker en talentvoller maken.
 • Een deeltijdse opdracht (45%) als contractueel bediende. Je start op 16 augustus 2023 met een overeenkomst van een jaar, met de bedoeling te verlengen (na positieve evaluatie).
 • Voordelen zoals flexibele werktijden, mogelijkheid tot hybride werken, een laptop (vanaf 30% opdracht), een mooi aantal vakantiedagen (55 dagen voor een voltijdse opdracht) en de optie van een hospitalisatieverzekering aan een gunstig tarief.
 • Als bachelor ontvang je een loon volgens het barema van praktijklector (316) en als master volgens het barema van lector (502). Klik hier voor meer info. Weet dat nuttige beroepservaring buiten het onderwijs kan meetellen voor je anciënniteit.
 • Woon-werkverkeer via openbaar vervoer vergoeden we voor 100% en als je met de fiets komt, krijg je 0,21 € per km.
 • Wil je graag nog meer weten over KdG als werkgever, ga dan naar:www.kdg.be/werken-bij-kdg

Interesse?

Vertel het ons! Solliciteer zo snel mogelijk en ten laatste op 11 juni 2023 via www.kdg.be/werken-bij-kdg . Ga naar ‘bekijk onze vacatures, klik op de gewenste vacature en vervolgens op de ‘solliciteer nu’ knop. We zijn benieuwd naar je parcours en motivatie.

Wat zijn dan de volgende stappen?

 • de 1ste screening gebeurt op basis van de ontvangen cv’s en motivatiebrieven
 • de 2de ronde bestaat uit een gesprek (20 of 26 juni Campus Groenplaats)

Een vraag?

Meer informatie over deze vacature kan je bekomen bij Inge Heirbaut, Programme Manager International Business Management, via inge.heirbaut@kdg.be  of 0495/25 46 77.

Voor hulp bij het solliciteren kan je terecht bij HR via 03 613 13 36 of hr@kdg.be.

De Engelstalige versie van de vacature vind je hier

Hoe solliciteren?

Nog een vraag over deze job?

Neem dan contact met onze dienst HR of de persoon vermeld in de vacature.

Deze vacatures niet jouw ding?

Bekijk onze andere vacatures of blijf gewoon op de hoogte.

 • Als eerste de nieuwe vacatures in je mailbox.
 • Met 160-200 vacatures per jaar is KdG voortdurend op zoek naar talent.
 • Geen spam, we beloven het.
 • Volg ons op Linkedin, Instagram, Facebook of Tik Tok  voor een blik achter de schermen.

Waarom werken bij KdG?

Eerlijk? Jij moet vooral gaan werken waar je je goed voelt. Zoek je een job met een positieve impact op de maatschappij en een context waar samenwerken en inclusie centraal staan? Dan praten we daar graag eens over met je. Want dat (en nog veel meer) krijg je bij KdG. Jouw verhaal wordt deel van ons verhaal.  

 

 

Internationaal 

Van onze Engelstalige opleidingen tot de optie om zelf op uitwisseling eens naar het buitenland te gaan. We hebben heel wat in de aanbieding.

Bijdragen aan de samenleving 

Jij maakt mee het verschil voor onze studenten, medewerkers, samenwerkingspartners en voor de maatschappij. Daar mag je fier op zijn. Met jouw opgedane ervaring en motivatie bouw je mee aan een gezamenlijke ambitie: positieve maatschappelijke verandering.

Hybride werken 

Je krijgt de nodige autonomie om zelf je werk te plannen en dus ook hybride te werken. Wel streven naar een gezonde mix van on campus en thuiswerk met het oog op een goede balans tussen de voordelen van telewerk en die van real-live samenwerken. 

Je welkom én thuis voelen 

Iedereen is welkom. Het klinkt misschien cliché, maar daar streven we echt naar: een omgeving met gelijkwaardige kansen voor iedereen, wie je ook bent, van waar je ook komt. Diversiteit is een feit, inclusie onze keuze. 

Ervaar de kracht van samenwerken 

Je staat er niet alleen voor. Beloofd. In een grote organisatie zoals die van ons is het in het begin soms even zoeken. Maar je team en de mensen rondom je zijn er om je bij te staan. Dat komt helemaal goed.  

Brede jobmogelijkheden 

Qua vacatures in een hogeschool, denk je waarschijnlijk spontaan aan lesgeven. Maar we hebben nog veel meer te bieden. Je kan ook aan de slag als onderzoeker, leidinggevende, coach, IT-expert, projectmedewerker, business developer en ga zo maar door. Kansen die we je graag zien grijpen. 

Is deze vacature iets voor jou?