Relatiemanagement voor scholen

Bijscholing op vrijdag 1 april 2022

Scholen hebben heel wat verwachtingen van heel wat mensen in te lossen. In de eerste plaats die van de leerlingen en hun ouders, maar ook van het personeel, de buurt of de pers. Het relatiemanagement van een school wordt steeds complexer.

Wil jij de communicatie met de relatiegroepen van jouw school professioneler aanpakken? Dan biedt deze vorming een aantal kapstokken aan. We vertrekken bij de missie/visie van je school en aan de hand van de verschillende bouwstenen van strategisch communicatiebeleid brengen we een aantal instrumenten tot leven om doelgericht en doordacht met jouw relatiegroepen te communiceren.

We bespreken hoe je middelen zoals de interne communicatie, de website, sociale media, mailverkeer en briefwisseling slim kan benutten om jouw visie uit te dragen. We delen daarbij tal van inspirerende voorbeelden. We willen niet alleen het hoofd, maar ook het hart aanspreken. Je communicatie is namelijk maar zo sterk als het effect ervan.

Voor wie

Kader, directie, beleidsondersteuners en zorgcoördinatoren.

Docent

Heidi Lagast werkt als lector coaching & communicatie, als leertrajectbegeleider én als coördinator stagebegeleiding voor de Banaba’s Zorgverbreding & Remediërend leren en Buitengewoon onderwijs van de Karel de Grote Hogeschool. Heidi doorliep zelf heel wat opleidingen in coaching en deelt de inzichten uit de diverse benaderingen in (kortlopende) vormingen en workshops op maat.
Niet te missen!

Praktisch

  • Wanneer

    Vrijdagochtend 1 april on-campus van 9 – 12 u.

  • Waar
    De vorming vindt plaats op Campus Zuid, Brusselstraat 45, 2018 Antwerpen, onder voorbehoud van de evolutie van de coronamaatregelen.
  • Prijs

    De deelnameprijs bedraagt 55€  per persoon incl. catering en digitale syllabi.

De inschrijvingen zijn afgesloten op 23/03

Contact