Technisch coördinator gebouwenbeheer - 100%

Technisch coördinator gebouwenbeheer - 100%

Meer dan 15.000 KdG’ers volgen les of geven les, doen onderzoek of beoefenen kunst in één van de zeven campussen verspreid over de stad Antwerpen.

Het team technisch beheer zorgt ervoor dat deze gebouwen gebruiksklaar zijn door ze te voorzien van de juiste keuringen, onderhoud en herstellingen en functionele aanpassingen. Ze streven hierbij naar meer duurzame en kostenefficiënte gebouwen en proactief slim beheer.

Om het takenpakket te regisseren van het team van technische medewerkers en een duurzaam en efficiënt beleid op te zetten, zijn we op zoek naar een technisch coördinator gebouwenbeheer.

Ben jij de geknipte persoon? Lees dan zeker verder!

Wat is jouw rol?

Als coördinator organiseer je alle technische en ook kleine infrastructurele werkzaamheden van het patrimonium in samenwerking met het team.

Wat doe je concreet?

 • Je regisseert de (team-)werking van de beide technisch campusbeheerders, de deskundige gebouwbeheersystemen en de medewerkers gebouwenbeheer, technieken & energiebeheer.
 • Je zet een planmatige aanpak uit van het periodiek onderhoud en de keuringen, van het technisch onderhoud van onze campussen. Je coördineert de organisatie van het verzamelen en updaten van gebouwdata inzake gebruik en gebouwentoestand,… Je ontwikkelt een visie om de levensduur van het patrimonium te verbeteren.
 • Je bewaakt de gebruikscontinuïteit van de (les)lokalen, de uitstraling van de campussen, en de beleving voor gebruikers en zorgt voor nodige herstellingen. Door de inspanningen van jouw team worden de gebouwen in goed onderhouden staat ter beschikking gesteld aan onze studenten en personeel.
 • Je realiseert mee de functionele infrastructurele aanpassingen in belang van de gebruikers en bewaakt budget en timing.
 • Je ontwikkelt je eigen expertise en bouwt aan een organisatiebreed netwerk om de dienstverlenging blijvend te optimaliseren. Je onderhoudt contacten binnen en buiten de organisatie en zoekt nieuwe opportuniteiten met het oog op innovatie en kwaliteitsverbetering.
 • Je vervult een belangrijke brugfunctie naar het team vastgoed en het team van facilitaire campusbeheerders. Je werkt nauw samen met de preventiemedewerkers en houdt goed voeling met de stakeholders van de campussen.

Je maakt deel uit van het team Technisch Beheer. Je rapporteert aan het diensthoofd Vastgoed en Technisch Beheer.

Wat is je profiel?

 • Je beschikt over een ruime technische kennis, aantoonbare ervaring in bouw-en onderhoudswerken en technieken.
 • Je kan collega’s enthousiasmeren en engageren om samen resultaten te boeken. Je werkt steeds in overleg met alle betrokkenen.
 • Je toont ondernemingszin. Je signaleert kansen en stelt acties voor om verbetering of vernieuwing te bekomen.
 • Je bent analytisch en vooruitziend.
 • Je legt makkelijk verbanden bij een probleemstelling en werkt oplossingsgericht. Je houdt een sterk helikopterzicht over de werkzaamheden.
 • Je toont flexibiliteit. Je kan omgaan met onvoorziene omstandigheden en speelt gericht in op veranderingen.
 • Je schrikt er niet voor terug om vernieuwingen te initiëren en te begeleiden.
 • Je bent leergierig.
 • Je hebt een goede kennis van ICT-toepassingen.

Verder heb je een masterdiploma in de sector van het gebouwenbeheer of de bouwsector of gelijkwaardig door ervaring[1].

Wat bieden wij jou?

 • Een warm onthaal in een team van enthousiaste medewerkers die samen instaan voor de huisvestingsstrategie, de ontwikkeling en realisatie van bouw-, renovatie en inrichtingsprojecten en het duurzaam gebouw-en energiebeheer van het gebouwpatrimonium.
 • Een omgeving waarin je veel ruimte en verantwoordelijkheid krijgt om je opdracht uit te voeren.
 • Je krijgt de kans om gebruik te maken van een ruim intern en extern opleidingsaanbod.
 • Ons engagement dat we continu bouwen aan een inclusieve werkomgeving waar iedereen zichzelf kan zijn en van elkaar kan leren.
 • Een voltijdse opdracht als contractueel bediende die zo snel als mogelijk start. Je krijgt 2 opeenvolgende overeenkomsten van telkens één jaar die na positieve evaluatie overgaan naar onbepaalde duur.
 • Een loon in functie van je competenties en ervaring binnen het groeipad A11-A21 (equivalent van barema’s 585-586-587). Klik hier voor meer info.
 • Voordelen zoals flexibele werktijden, mogelijkheid tot hybride werken, een laptop, 45 vakantiedagen en de optie van een hospitalisatieverzekering aan een gunstig tarief.
 • Nuttige beroepservaring telt mee voor je anciënniteit. Woon-werkverkeer via openbaar vervoer vergoeden we voor 100% en als je met de fiets komt, krijg je 0,21 € per km.
 • Wil je graag nog meer weten over KdG als werkgever, ga dan naar: kdg.be/werken-bij-kdg!

Interesse?

Vertel het ons! Solliciteer zo snel mogelijk en ten laatste op 25 februari via https://www.kdg.be/vacatures. Ga naar ‘bekijk onze vacatures, klik op de gewenste vacature en vervolgens op de ‘solliciteer nu’ knop. We zijn benieuwd naar je parcours en motivatie.

Wat zijn de volgende stappen?

 • De 1ste screening gebeurt op basis van de ontvangen cv’s en motivatiebrieven.
 • De 2de ronde bestaat uit een gesprek op woensdagnamiddag 28 februari.
 • De 3de ronde bestaat uit een voorbereidende opdracht en een tweede gesprek.

 Een vraag?

Meer informatie over deze vacature kan je bekomen bij Greet De Caluwé, diensthoofd Vastgoed en Beheer, via greet.decaluwe@kdg.be  of via 0470 19 32 67.  

Voor hulp bij het solliciteren kan je terecht bij HR via 03 613 13 36 of hr@kdg.be.

[1] Ingeval je een bachelor diploma hebt, neem je deel aan een assessment.

Hoe solliciteren?

Nog een vraag over deze job?

Neem dan contact met onze dienst HR of de persoon vermeld in de vacature.

Deze vacatures niet jouw ding?

Bekijk onze andere vacatures of blijf gewoon op de hoogte.

 • Als eerste de nieuwe vacatures in je mailbox.
 • Met 160-200 vacatures per jaar is KdG voortdurend op zoek naar talent.
 • Geen spam, we beloven het.
 • Volg ons op Linkedin, Instagram, Facebook of Tik Tok  voor een blik achter de schermen.

Waarom werken bij KdG?

Eerlijk? Jij moet vooral gaan werken waar je je goed voelt. Zoek je een job met een positieve impact op de maatschappij en een context waar samenwerken en inclusie centraal staan? Dan praten we daar graag eens over met je. Want dat (en nog veel meer) krijg je bij KdG. Jouw verhaal wordt deel van ons verhaal.  

 

 

Internationaal 

Van onze Engelstalige opleidingen tot de optie om zelf op uitwisseling eens naar het buitenland te gaan. We hebben heel wat in de aanbieding.

Bijdragen aan de samenleving 

Jij maakt mee het verschil voor onze studenten, medewerkers, samenwerkingspartners en voor de maatschappij. Daar mag je fier op zijn. Met jouw opgedane ervaring en motivatie bouw je mee aan een gezamenlijke ambitie: positieve maatschappelijke verandering.

Hybride werken 

Je krijgt de nodige autonomie om zelf je werk te plannen en dus ook hybride te werken. Wel streven naar een gezonde mix van on campus en thuiswerk met het oog op een goede balans tussen de voordelen van telewerk en die van real-live samenwerken. 

Je welkom én thuis voelen 

Iedereen is welkom. Het klinkt misschien cliché, maar daar streven we echt naar: een omgeving met gelijkwaardige kansen voor iedereen, wie je ook bent, van waar je ook komt. Diversiteit is een feit, inclusie onze keuze. 

Ervaar de kracht van samenwerken 

Je staat er niet alleen voor. Beloofd. In een grote organisatie zoals die van ons is het in het begin soms even zoeken. Maar je team en de mensen rondom je zijn er om je bij te staan. Dat komt helemaal goed.  

Brede jobmogelijkheden 

Qua vacatures in een hogeschool, denk je waarschijnlijk spontaan aan lesgeven. Maar we hebben nog veel meer te bieden. Je kan ook aan de slag als onderzoeker, leidinggevende, coach, IT-expert, projectmedewerker, business developer en ga zo maar door. Kansen die we je graag zien grijpen. 

Is deze vacature iets voor jou?