Campus Stadswaag

Campus Stadswaag
Predikerinnenstraat 18
2000 ANTWERPEN

+32 3 613 16 05
info.mit@kdg.be

Routebeschrijving via Google Maps

De hoofdcampus van het studiegebied Handelswetenschappen en Bedrijfskunde is campus Groenplaats. Af en toe volg je ook les op de satellietcampussen Pothoek of Stadswaag.

Route en bereikbaarheid

Deze campus van het studiegebied Handelswetenschappen en Bedrijfskunde ligt in het historisch centrum van Antwerpen. Deze campus is gemakkelijk bereikbaar, zowel te voet als met de fiets, het openbaar vervoer of een combinatie ervan.

Fiets

Fiets je vanuit station Antwerpen-Centraal naar de campus? Dan moet je op een kleine tien minuten trappen rekenen. Franklin Rooseveltplaats ligt op circa 5 minuten fietsen.

Liever met de Velo? Er zijn 2 stations vlak bij de campus aan de Minderbroedersrui en aan het Mutsaardplein (stationsnummer 050  en 051). 

Trein

Station Antwerpen-Centraal ligt op 2 km van de campus. Check de dienstregeling van de NMBS.

Tram en Bus

Franklin Rooseveltplaats ligt op circa 1 km van de campus. In de onmiddellijke omgeving van de campus vind je meerdere tramlijnen en buslijnen.

De dichtstbijzijnde halte bij campus Stadswaag is:

Halte Antwerpen Klapdorp 

Op ca. 200 meter, ongeveer 2 min. wandelen (haltenummers 103620 en 103930)

  • Tram 7: Mortsel – Eilandje

Meer info:

Auto

Er is geen parkeerplaats op de campus, maar je kan wel parkeren in de buurt bij de betaalde parking aan de Scheldekaaien Noord.

Campus Stadswaag ligt in de rode parkeerzone. Overzicht parkeerzones en tarieven.

Deze campus bevindt zich binnen de lage-emissiezone van de stad Antwerpen. Of je voertuig de zone wel of niet binnen mag, hangt af van de Euronorm: online test.

Logo Slim Naar Antwerpen