Over ons

Nieuws

KdG op SuperNova-festival

26 september 2018
Spot onze innovatieve projecten op het GRATIS SuperNova-festival met de gratis expeditie, technische beurs en talentbuzz: 29 en 30 september op het Antwerpse 'Eilandje'.
Lees meer

KdG opent nieuwe LEGO Studio

11 september 2018
De Karel de Grote Hogeschool (KdG) opent haar gloednieuwe LEGO Education Innovation Studio en toont hoe de bekende blokjes ongeziene pedagogische mogelijkheden bieden.
Lees meer

Meer studenten slagen na Zomerschool

07 september 2018
KdG richt van 5 tot 7 september opnieuw de Zomerschool in voor nieuwe studenten van wie de ouders niet verder hebben gestudeerd. 100 pioniersstudenten volgen drie dagen workshops en trainingen om hun slaagkansen in het hoger onderwijs te vergroten. Intern onderzoek toont aan dat dit initiatief zijn vruchten afwerpt.
Lees meer

Eerste KdG studenten op kot in woonzorgcentra Zorgbedrijf Antwerpen

06 september 2018
Zorgbedrijf Antwerpen biedt vanaf dit academiejaar studenten van Karel de Grote Hogeschool de mogelijkheid om op kot te gaan in een woonzorgcentrum. Zeven studenten hebben hun kot al uitgekozen. Studenten, bewoners van het woonzorgcentrum en andere betrokkenen vertelden donderdag over hun eerste ervaringen.
Lees meer

Blockchain uitgelegd? Nieuwe opleiding aan KdG

31 augustus 2018
Behaal een certificaat Blockchain aan KdG. Doorgedreven kennis en ervaring met blockchain biedt een boost aan je carrièrepad. Blockchain wordt volledig uitgelegd door Kevin Leyssens van The Ledger, en Jan Van Overveldt.
Lees meer