Nieuw online platform ‘RestaurantBelgië’ digitaliseert horeca

Student-ondernemer Ruben Baestaens richt (naast zijn online media-bedrijf AreAgency) nu ook een online platform op om restaurants extra (gratis) visibiliteit te geven

“De meeste restaurants schenken nauwelijks aandacht aan hun online imago. Het eten is er heerlijk, maar de afschuwelijke website schrikt al meteen af.

Het platform dat wij ontwikkelden, maakt het mogelijk om een restaurant online zichtbaar en aantrekkelijk te maken op een eenvoudige manier.

Als bezoeker leer je zo pareltjes kennen waarvan je zeker bent dat deze binnen je gewenste criteria vallen: je kan zowel op sferen als op keukens zoeken. Zo zijn de zoekresultaten altijd hyperrelevant en ben je voorzien van een eindeloze lijst lekkere, gezellige, zakelijke, gezonde en/of kindvriendelijke adresjes in België,” vertelt Ruben.

Ondertussen staan er op de website al meer dan 600 restaurants die gezamenlijk enkele tienduizenden bezoekers trekken. Daarnaast ondersteunt de Facebook-pagina van RestaurantBelgië de website met meer dan 29 000 volgers.

www.restaurantbelgie.be

Ook studeren en ondernemen?