One Day Conference: 50 bedrijven ontmoeten TOPtalent op KdG!

Onze opleiding Office Management organiseerde de ‘One Day Conference’: een netwerkevent voor al haar studenten. 

Thema was ‘Business meets talent’: 200 studenten, meer dan 50 bedrijven (Manpower, Hunkemöller, Mediamarkt ...), 8 toonaangevende keynotes, 5 speeddates per student. Een mooie kans voor de studenten om contacten te leggen voor een eventuele stage of – wie weet – een jobopportuniteit. En voor bedrijven het uitgelezen moment om een gedreven stagiair te vinden: een kei in social media, een drietalige office expert, een meester in event- en projectmanagement of een waar human resources- of verkoopstalent.

Centrale spreker was Anke van Oosterhout met ‘Personal Branding via Social Media’. Anke van Oosterhout heeft 18 jaar ervaring als Salesmanager en trainer bij ‘USG People’ en heeft als social media manager ‘Secretary Plus’ als sterk en populair brand op de sociale media-kaart gezet. Sinds 2015 runt ze ‘C Moore’. 

Andere bekende sprekers waren David Ducheyne (onderwerp: Survival Kit voor startende professionals) en Jim Clijmans (onderwerp: Innovatie en creatieve technologie in de retailsector).

Ook Office Management studeren?