Studeren in Antwerpen

Een dak boven je hoofd slaapt prettiger.

Op www.studentkotweb.be kan je kiezen uit bijna 6.000 adressen (kot, studio, appartement). Wedden dat er iets tussen zit waar jij je meteen thuis voelt? Het adressenbestand is het hele academiejaar door te raadplegen. Geef je zoekcriteria in en starten maar.

Nog vragen? Contacteer het studenteninformatiepunt (STIP) van campus Zuid via +32 3 613 13 03 of stip.zuid@kdg.be.

Antwerpen heeft theaters, kunstgalerijen, cinemazalen, clubs en concertzalen zat. Goed voor een dagelijkse portie (inter)nationale artiesten.

Bovendien krijg je als student op heel wat plaatsen korting.

Hou ook de KdG-kalender in de gaten: van workshops over een culturele citytrip tot een heus cultuurfestival, wij geven kunst en cultuur graag een boost of twee, drie.

Ben je van plan om de mot uit je lijf te sporten? Tof, want wij zijn van plan om je sportief op je wenken te bedienen. Wij geven de voorzet met een uitgebreid aanbod, jij kopt ‘m binnen.

Bijna gratis sporten doe je met www.sportsticker.be.

Studentenclubs verbonden aan je opleiding of liever themagericht? Fun, actie, engagement?

Kansen genoeg om je aan te sluiten bij een groep naar je hart.

Kan je wat extra zakgeld gebruiken, wil je werkervaring opdoen of is stilzitten simpelweg niet aan jou besteed? Rol dan de mouwen op en surf naar www.vdab.be en ga op zoek naar de ideale studentenjob.

Nog vragen? Contacteer het studenteninformatiepunt (STIP) van campus Zuid via +32 3 613 13 03 of stip.zuid@kdg.be.

Wil je je snel en op 2 wielen doorheen de stad verplaatsen? Dat kan! Fietshaven, Velo en Blue-bike tot je dienst.

Alle info over de bereikbaarheid (trein, tram, bus, wagen ...) van onze campussen (die liggen immers verspreid over heel Antwerpen) vind je via de contactpagina's.