Psychisch welzijn, weerbaarheid voor stress en burn-out - powered by Blikopener

Hecht je als organisatie belang aan het psychisch welzijn van je medewerkers? Ben je op zoek naar praktische tools om de veerkracht en de weerbaarheid van je medewerkers te verhogen? Wil je je opleidingstraject voor starters verrijken met een hands-on training ter verhoging van weerbaarheid om zo stress en burn-out in de kiem te smoren? Worden je medewerkers blootgesteld aan ingrijpende gebeurtenissen en wil je begeleide steungroepen inrichten waarin ze zowel emotioneel als psychisch kunnen ontladen en onderling verbondenheid vinden?

Onderzoekscluster InTeam van Expertisecentrum Zorgstroom richt zich op ondersteuning, educatie en training van professionals om hen succes- en kwaliteitsvol te integreren in het werkveld en hen vervolgens psychisch gezond aan de slag houden. We doen dit door de ontwikkeling, implementatie en valorisatie van praktische interventies.

Gezien de veelheid aan factoren die een impact hebben op het psychisch welzijn van medewerkers is het belangrijk om deze interventies goed af te stemmen op zowel de organisatorische en individuele factoren binnen jouw bedrijf. We zitten dan ook graag met je samen om tot een oplossing op maat te komen.

Voor goede praktijkvoorbeelden bezoek de blikopener-website.

Contact

Arno Maetens, arno.maetens@kdg.be
+32 3 502 23 44

  • Financiering: Blikopener