Jonge ondernemers verenigen zich in nieuwe online community

Jong ondernemerschap

KdG-student Oliver Op de Beeck richtte onlangs Jong Ondernemerschap op, een online platform dat jonge ondernemers samenbrengt en hen de kans biedt elkaar te inspireren en ondersteunen.

Oliver is student Marketing en heeft een passie voor ondernemen. Hij is sinds 2014 zaakvoerder van Kreatix, een digitaal agentschap dat zich specialiseert in websites en online marketing. Daarnaast richtte hij dit jaar Jong Ondernemerschap op: een community op Facebook die jonge ondernemers samenbrengt en voor hen een meerwaarde vormt door online content aan te bieden zoals verhalen, tips en tricks.

Op 17 oktober organiseert Jong Ondernemerschap voor de eerste keer een 'offline' evenement. Hiervoor bundelen ze de krachten met SINC, de Antwerpse organisatie voor student-ondernemers. SINC heeft al enkele jaren ervaring met het opzetten van zulke evenementen en zal praktische ondersteuning bieden.

Het evenement heet 'Jong Ondernemerschap – Meetup' en vindt plaats in TAKEOFF_ANTWERP. Jonge ondernemers krijgen er de kans om gelijkgestemde studenten te ontmoeten en hun idee of bedrijf voor te stellen. 

Alle informatie vind je – natuurlijk - terug in de Facebookgroep van Jong Ondernemerschap!