Studeren + inspraakmandaat

Ben je tijdens je opleiding lid van de Academische raad, Stuvo-Raad, Opleidingsstudentenraad, Opleidingsadviesraad of KdG Studentenraad? Of neem je mandaten op bij externe overlegorganen ASO (Antwerps Studentenoverleg), ASRA (Associatiestudentenraad Antwerpen), VVS (Vlaamse Vereniging van Studenten), AUHA (Associatie Universiteit en Hogescholen Antwerpen)? Dan kan een bijzonder statuut met individuele maatregelen je helpen om het maximale uit je engagement te halen.

Hoe vraag je een bijzonder statuut met individuele maatregelen aan?

Het initiatief voor een aanvraag tot bijzonder statuut gaat altijd uit van jou als student.

Om ervoor te zorgen dat alles vanaf het begin van je studie goed verloopt, is het belangrijk dat je je aanvraag tijdig doet! Individuele maatregelen kunnen 4 weken na de aanvraag toegepast worden.

Maak een afspraak met de studieloopbaancoördinator verbonden met je opleiding om je bijzonder statuut met individuele maatregelen te bespreken.

Bekijk je aanvraagstatus in je digitale studentendossier

Als student kan je de status van je aanvraag volgen in je digitale studentendossier. Als je aanvraag wordt goedgekeurd, krijg je een contractvoorstel in het digitale studentendossier. Je ondertekent het contract digitaal en je kan het contract daar steeds raadplegen en afdrukken.

Ben je nog niet ingeschreven? Heb je nog vragen?

Neem contact op met de studieloopbaancoördinator van de opleiding waarin je interesse hebt.