Instapopleidingen

Studeer je voor de eerste keer in het hoger onderwijs? Om de overstap van je secundaire school naar KdG wat gemakkelijker te maken, organiseren we een aantal activiteiten.

Openlesdag

Volg al eens een les mee en krijg een beter beeld van de opleiding.

Meer over de Openlesdag

Zomercursus Toegepaste Informatica

  • Je bent ingeschreven als eerstejaarsstudent voor de professionele bachelor Toegepaste Informatica?
  • Je hebt graag een extra duwtje in de rug?
  • Of je voelt je niet zo sterk in abstract redeneren ?

Tijdens de zomercursus (in september, vlak voor de start van het academiejaar) krijg je een inleiding in de basisprincipes van de informatica. Op die manier kan je met meer zelfvertrouwen aan de opleiding beginnen. Een ideale start of opfrissing, én gratis voor ingeschreven eerstejaarsstudenten.

Download de folder

Inloopcursus wiskunde

Heb je je ingeschreven of wil je je inschrijven voor Autotechnologie, Biomedische Laboratoriumtechnologie, Chemie of Multimedia Technology? Dan komen wiskundige vaardigheden zeker van pas. Kom je uit een opleiding met weinig wiskunde, is wiskunde niet meteen jouw sterkste troef, of kan je wat opfrissing gebruiken? Volg dan zeker de inloopcursus wiskunde, die we speciaal voor jou organiseren.

De cursus is meteen de ideale gelegenheid om je medestudenten en de campus te leren kennen vóór de drukke start van het academiejaar. Er wordt ook een ontmoetingsmoment ingepland waarbij je kennis kan maken met hogerejaarsstudenten en docenten van jouw opleiding.

Campus Hoboken, van maandag 9 tot en met donderdag 12 september. Inschrijven is noodzakelijk.

Alle info in de folder

Extra lessen wiskunde voor Autotechnologie

Studenten Autotechnologie kunnen in de loop van het academiejaar extra lessen wiskunde volgen bij het Centrum voor Volwassenenonderwijs Technicum Noord-Antwerpen.

Download de folder