Organisatie en Management

Professionele bachelor Organisatie en Management

Veelzijdigheid is het codewoord: bedrijfskennis én mensenkennis, grote lijnen én details, je eigen talent ontwikkelen én dat van anderen een boost geven. Bij Organisatie en Management stomen we je klaar tot een communicatieve, creatieve en alerte professional.

Reken op een stevige algemene vorming en een uitgebreid keuzepakket: je krijgt alle kansen om je sterktes te ontdekken en te ontplooien. Op het einde van de rit kan je in tal van organisaties en bedrijven aan de slag als coördinator, co-manager, polyvalente medewerker, ondernemer, online/offline communicatiedeskundige, eventmanager, projectmanager, informatiebeheerder …

Je kan kiezen uit:

Er is geen gemeenschappelijk jaar voorzien. Je kiest je specialisatie meteen bij de start.

Interesse in HR? Bekijk de nieuwe opleiding Human Resources Management

Afstudeerrichtingen

Business & Languages

Organisatie en management zijn je tweede natuur, en dit in een meertalige bedrijfscontext. Communicatiemanagement in verschillende talen is je specialiteit. Jij wordt een proactieve, krachtdadige en verantwoordelijke co-manager in een internationale bedrijfsomgeving.

Event & Project Management

Een evenement, voorstelling van een nieuw product, personeelsfeest, festival … Je denkt de strategie, het concept en de productie van een event samen met een team helemaal uit. Een conversation-event van A tot Z organiseren? Deze afstudeerrichting is de ideale voorbereiding.

Traject

Cross Media Management

Hebben sociale media, blogs, online communities ... voor jou geen geheimen? Wil je graag professioneel bezig zijn met contentplannen en digitale marketingstrategie? Dan kan je bij ons uitgroeien tot digital strategist, digital analyst, digital communication manager, digital employer brand manager, conversation manager, community manager ...

Open aanbod KdG Academy

Een postgraduaat? Verkorte bachelor? Of studiedag? Vind de opleiding die bij je past.

Alle bijscholingen van KdG Academy

Opleidingen op maat

Liever een opleiding afgestemd op de noden van je bedrijf of organisatie?

Contacteer Nina Peeters via nina.peeters@kdg.be of +32 3 613 10 93.

Of vul het formulier in