Event & Project Management

Event & Project Management is een afstudeerrichting van de professionele bachelor Organisatie en Management

 • Festivals, sportwedstrijden, concerten voor het goede doel …? Events als job, waarom niet?
 • Of een podcastreeks coördineren? Leer hier hoe je projecten van productiehuizen en communicatiebureaus in goede banen leidt.
 • Als geboren planner neem jij graag de touwtjes in handen: je bent creatief én praktisch.
 • Wij dagen je uit om opdrachten binnen te halen en een netwerk op te bouwen, teams aan te sturen als een producent, talen en digital skills in te zetten als een marketeer …
 • Praktijk is het codewoord.
 • Veel ruimte voor zelfontplooiing.
 • Onze oud-studenten werken bij bedrijven als BBDO, VIB, Kabuki Events, LaRiva Events, Brandevent BVBA, Expovision, Quares NV, Logo Antwerpen, Delta Lloyd Life, Ocean Nutrition Antwerpen …
 • Verder studeren? Behaal een extra bachelor/afstudeerrichting of schakel naar een master in Handelswetenschappen, Organisatie en Management, Bedrijfskunde, Communicatiewetenschappen, Meertalige Professionele Communicatie ...

Hoe ziet de opleiding eruit?

Event & Project Management is een afstudeerrichting van de professionele bachelor Organisatie en Management. Er is geen gemeenschappelijk jaar voorzien. Je kiest al vanaf het eerste jaar jouw specialisatie.

Je opleiding telt 180 studiepunten, verdeeld over drie jaar.

In het eerste jaar leg je een brede basis in projectmanagement en eventproductie, met veel aandacht voor zelfontplooiing. Vanaf het tweede jaar stel je een groot deel van je lessenpakket zelf samen, volgens jouw talenten en interesses.

Remote video URL

Inhoud en studiepunten

Eerste jaar

Project & management essentials
32 studiepunten
Projectcmanagement essentials
(
5 studiepunten
)

Projectmanagement is de manier waarop projecten georganiseerd, voorbereid, gepland, uitgevoerd en afgerond worden. Hoe ga jij dit allemaal managen? Word jij een echte projectleider?

Projectmanagement toegepast
(
6 studiepunten
)

We gaan aan de slag met een aantal concrete cases binnen communicatie en media waarbinnen je de theorie van het projectmanagement stap voor stap in de praktijk omzet. Je eerste pitch volgens de regels van de kunst wordt zo een feit en ook budgetten kennen nog maar weinig geheimen na het afronden van dit onderdeel.

Economic essentials
(
3 studiepunten
)

Wat is de impact van de economische situatie op jou, je omgeving, het bedrijf waar je zo graag wil werken? Stap in de actualiteit. Economics essentials helpt je te beseffen, begrijpen, beslissen. Je plaatst begrippen in de juiste context, je interpreteert acties van bedrijven en overheden, en je komt tot een gefundeerde mening over de wereld waarin je leeft, werkt en woont.

 • Micro (1 studiepunt)
 • Macro (2 studiepunten)
Marketing essentials
(
3 studiepunten
)

Succesvolle marketing speelt in op een veranderende omgeving en luistert naar de wensen en noden van de klant.

Nederlandse communicatie
(
3 studiepunten
)

Correct schrijven (1 studiepunt)
Je leert met behulp van taalsites feilloos spellen en formuleren in het Standaardnederlands.

Eventcommunicatie (2 studiepunten)
Je communiceert interactief en onderhoudt je doelpubliek met een verrassend verhaal.

Engelse communicatie 1
(
6 studiepunten
)

Je bouwt je kennis van het Engels uit zodat je kan meedraaien in een internationale setting: je traint je vaardigheden en bouwt je woordenschat uit.

 • Stepping up 1

(2 studiepunten)

 • Stepping up 2

(4 studiepunten)

Franse communicatie 1
(
6 studiepunten
)

Stratégies de communication 1.1 (3 studiepunten)
Wie ben jij? Waarom heb je eigenlijk voor deze afstudeerrichting gekozen? Weet je al perfect wat deze sector inhoudt? Of ben je nog wat zoekende? Welke bedrijven, welke personen inspireren jou? Vertel het ons, en français!

Stratégies de communication 1.2 (3 studiepunten)
We dompelen je wat dieper onder in het zakelijk Frans: afspraken maken, formules voor mails en telefoongesprekken. En we gaan ook de baan op: je neemt deel aan een Franstalige activiteit en je interviewt iemand... in het Frans! We zijn ook benieuwd naar de ervaringen die je opdoet tijdens het jaar, en de verwachtingen die je koestert voor je verdere studies en toekomst. Vertel het ons, en français!

Event & production essentials
6 studiepunten
Event essentials
(
3 studiepunten
)

Hoe kies je de locatie? Welke cateraar past bij dit event? Wie contacteer je best voor animatie? En wat doe je met transport en logistiek? De event toolbox geeft je de nodige kennis en praktisch inzicht om je event op een juiste manier in te vullen

Media essentials
(
3 studiepunten
)

Een filmlocatie? Een topfotograaf? Een graphic designer? Je bouwt een netwerk van leveranciers uit en krijgt inzicht in het medialandschap in al zijn aspecten zodat je straks vlotjes de spilfiguur kan zijn in een succesvolle productie.

Digital skills
8 studiepunten
Digital skills essentials
(
5 studiepunten
)

Je frist je kennis van Word en Excel op, én je gaat een stapje verder.

Je gaat ook digitaal visualiseren: leer hier hoe je een killer van een presentatie vormgeeft.

Adobe basics
(
3 studiepunten
)

Je zet je eerste stappen in de grafische programma’s zoals Indesign en Photoshop.

Challenges
10 studiepunten
Nextasy
(
3 studiepunten
)

Nog voor je plaats hebt genomen in onze aula’s, organiseer jij samen met je kersverse medestudenten de ‘EPM neXtasy’, een exclusief event waarop je meteen aan je vrienden, familie, medestudenten en docenten kan tonen wat je waard bent. Geen paniek, een team van ervaren eventexperten helpt je en vangt je op als je struikelt. Je talenten. Daarrond draait alles. Van bij de start trainen en coachen we je om die optimaal te ontwikkelen. Van een idee een eventconcept maken: je verkent, ontdekt, gaat op zoek naar de eventpuzzelstukken. Daarom ligt de focus op creativiteit, (digitale) communicatie, de event toolbox, event marketingprincipes, veiligheid, vergunningen en verzekeringen in events en de financiële planning.

Team challenge
(
4 studiepunten
)

Na je tenen al eens nat gemaakt te hebben voor Nextasy, duiken we hier al iets verder in het evenementenwater. ‘Think outside the box’ is geen holle leuze in dit vak. Want dat is exact wat we van je verwachten. Onder het mom ‘Doe ne keer goe zot’ bedenk je een zo creatief mogelijk concept voor een gegeven briefing. Eens je ei gelegd is, bekijken we hoe we dat zotte idee naar een concreet project kunnen vertalen. En wie weet zit er hier of daar wel een juweeltje tussen dat we op termijn echt in de praktijk kunnen omzetten.

Onderzoeksvaardigheden
(
3 studiepunten
)

Inventariseer, analyseer en synthetiseer de infolawine die elke dag op ons afkomt. Leer professioneel informatie online en offline te zoeken, te verzamelen en te verwerken.

Me@work1
4 studiepunten
Oriëntatie op het werkveld
(
2 studiepunten
)

Je trekt je schoenen aan en gaat het event- en medialandschap zelf ontdekken. Dit keer zijn je ogen en aandacht niet enkel op maar ook achter het podium gericht, neem je niet enkel deel aan een sportwedstrijd maar kijk je ook welke leveranciers er betrokken zijn of speel je aandachtige vlieg op de muur tijdens een creatieve brainstorm in een reclamebureau. Kortom: je ontdekt waar het allemaal om draait.

Zelfmanagement
(
2 studiepunten
)

Wil jij een zelfmanager worden? Dat kan! Je sleutelt aan jezelf tot je positief communiceert, een gezonde portie zelfreflectie aankan, met plezier uit je comfortzone komt en toch mooi in balans en gefocust blijft. Met vallen en opstaan natuurlijk! Dat hoort erbij. 

Tweede jaar

Project & management skills
22 studiepunten
Ondernemen
(
5 studiepunten
)

Je leert de ins- en outs van het bedrijfsleven. Budgetten opmaken en aanpassen, een eigen bedrijf starten,  een basis boekhouden.

Engelse communicatie 2
(
5 studiepunten
)

Je pikt de draad weer op. Ontwikkel je vaardigheden: leer vlot telefoneren en geef boodschappen door. Maak een lokaal evenement internationaal en pitch het in het buitenland. Improve your English … ook buiten de klas: blijf op de hoogte van de actualiteit en geniet van een goed boek. Communicatie is het kernwoord, en meteen ook jouw uitdaging!

 • Doing business

(2 studiepunten)

 • Connecting the dots 

(3 studiepunten)

Franse communicatie 2
(
5 studiepunten
)

Denk, klink en schrijf als een eventprofessional in het Frans, en dat van briefing tot event! Brainstormen, vergaderen, argumenteren en presenteren in het Frans wordt je tweede natuur. Onderweg bouw je je zakelijke communicatieskills verder uit en krijg je het professioneel bellen en schrijven van Franse zakelijke mails nog meer in de vingers. Prêt à parler événements?

Marketingcommunicatie + sales
(
4 studiepunten
)

Als projectmanager moet je mensen kunnen overtuigen. Ervoor zorgen dat een bedrijf voor jouw eventconcept kiest? Bezoekers over de streep trekken om een ticket te kopen voor je event? Of een klant overtuigen om met jouw communicatiebureau in zee te gaan door het verkopen van een aantrekkelijk project? You’ve got it covered.

Trends & concept management
(
3 studiepunten
)

Je leert hoe je een merkidentiteit bepaalt. Je ontdekt de huidige trends en zoekt hoe die jouw merk kunnen versterken. Jouw doel? Bouw een ijzersterk concept voor een event dat je merk nog krachtiger positioneert.

Event & production skills
9 studiepunten
Fundraising, partnerships en subsidies
(
3 studiepunten
)

Een project kan staan of vallen met de (financiële) steun van sponsors, partners of overheidssubsidies. In dit opleidingsonderdeel leer je hoe je het best aan de slag gaat om zoveel mogelijk middelen binnen te halen.

Veiligheid, vergunningen en verzekeringen
(
3 studiepunten
)

De titel zegt het zelf. Een evenement, of eender welk ander project, moet bij de organisatie rekening houden met bepaalde veiligheidsvoorschriften, de juiste vergunningen in handen hebben en de nodige verzekeringen afsluiten voor als het dan toch ergens niet helemaal loopt zoals verwacht.

Technische productieaspecten
(
3 studiepunten
)

Het is niet omdat je niet (perse) zelf aan de knopjes moet draaien, dat je niet moet weten welke technische snufjes er bij de organisatie van een project komen kijken. We zorgen ervoor dat je een mondje kan meepraten.

Digital skills
3 studiepunten
Digital skills
(
3 studiepunten
)

Je duikt verder in de wondere wereld van Adobe en verfijnt je skills.

Agency challenges - kies één van de drie
10 studiepunten
B2B events
(
10 studiepunten
)

In fase twee van de opleiding kies je voor een agency waarbinnen je intensief samenwerkt met studenten uit het tweede en derde jaar.
Afhankelijk van je gekozen experttraject, richt je je op bedrijfsevenementen, publieksevenementen of mediaproductie. Samen met je agency probeer je zoveel mogelijk projecten binnen te halen en succesvol af te ronden.

Publieksevenementen
(
10 studiepunten
)

In fase twee van de opleiding kies je voor een agency waarbinnen je intensief samenwerkt met studenten uit het tweede en derde jaar.
Afhankelijk van je gekozen experttraject, richt je je op bedrijfsevenementen, publieksevenementen of mediaproductie. Samen met je agency probeer je zoveel mogelijk projecten binnen te halen en succesvol af te ronden.

Mediaproductie
(
10 studiepunten
)

In fase twee van de opleiding kies je voor een agency waarbinnen je intensief samenwerkt met studenten uit het tweede en derde jaar.
Afhankelijk van je gekozen experttraject, richt je je op bedrijfsevenementen, publieksevenementen of mediaproductie. Samen met je agency probeer je zoveel mogelijk projecten binnen te halen en succesvol af te ronden.

Experttrajecten- kies één van de vier
6 studiepunten
Public event manager
(
6 studiepunten
)

Word je enthousiast bij het denken aan een festival of een concert organiseren, een nieuw datingconcept lanceren of een sportwedstrijd op poten zetten? Dan zit er wellicht een geboren public event manager in jouw verscholen. Je zet events op die voor het brede publiek toegankelijk zijn.

Corporate event manager
(
6 studiepunten
)

Bij corporate events werk je in opdracht van een bedrijf een concept en event uit voor bv. teambuildings, personeelsfeesten, netwerkmomenten congressen enz. Je onderzoekt goed wie je klant is en wat hij wil bereiken met het evenement dat jij tot een groot succes maakt.

Event production manager
(
6 studiepunten
)

Ben je gebeten door evenementen, maar ben je meer de persoon van het ‘meten is weten’, inplantingsplannen, nooduitgangen en de technische productieaspecten? Dan is dit traject spek voor je bek.

Media production manager
(
6 studiepunten
)

Zie je jezelf niet zozeer binnen de evenementensector aan de slag gaan, maar wil je de spilfiguur worden in spraakmakende communicatiecampagnes of de productie van een TV- of radioprogramma op je nemen? Dan bereidt dit traject je voor op een succesvolle carrière als producer.

Pick your battles
3 studiepunten
Experience class (verbreding)
(
3 studiepunten
)

Naast het experttraject kies je een experience class uit deze lijst. Hierbij kan je ook kiezen uit selectie een opleidingsonderdelen van andere afstudeerrichtingen of -profielen binnen Organisatie of Management.

Me@work2
7 studiepunten
One day conference
(
1 studiepunt
)

Laat je inspireren door keynotes en leg je eerste contacten met stagebedrijven. Volg je passie en talent!

Interpretatie data (incl. verdieping excel)
(
3 studiepunten
)

Data wa’s da? Je verzamelt, structureert en analyseert gegevens van klanten, producten enz. Zo kom je snel en efficiënt te weten hoeveel klanten je in deze regio hebt, hoeveel winst je maakt …

Consultancy-opdracht
(
3 studiepunten
)

In de consultancy-opdracht zoom je in op een structureel probleem of uitdaging waarmee een bedrijf uit je toekomstig werkveld te kampen heeft. Op basis van de contacten die je tijdens je opleiding met dit werkveld hebt gelegd, zoek je een bedrijf dat met behulp van jouw advies een oplossing wil zoeken voor deze concrete uitdaging. Je formuleert een gepaste onderzoeksvraag, waarvoor je als consultant voor dit bedrijf verbetervoorstellen en onderzoeksaanbevelingen opstelt. Op basis van jouw aanbevelingen kan het bedrijf aan de slag gaan en inzicht verwerven in de oplossing voor het probleem. Je presenteert je plan zowel schriftelijk in een rapport, als visueel en mondeling tijdens een presentatie aan het bedrijf.

Derde jaar

Project & management skills
13 studiepunten
Engelse communicatie 3
(
5 studiepunten
)

Voor dit opleidingsonderdeel gaan we gluren bij de buren. We trekken naar de UK waar je antwoorden gaat zoeken op je zelf geformuleerde onderzoeksvragen waarover je een vergelijkende onderzoekspaper opstelt. Je bevindingen stel je vervolgens op een creatieve manier voor aan je medestudenten.

Franse communicatie 3
(
5 studiepunten
)

Een selectiegesprek in het Frans, voor een stage of je toekomstige job: un jeu d’enfant! Na 12 weken overtuig jij recruiters met je professioneel Frans. Daarnaast ga je met medestudenten in gesprek over actuele uitdagingen en tendensen in de event- en projectwereld. Je dompelt je onder in authentiek materiaal en verwerft niet alleen nuttige terminologie maar ook heel wat spreekdurf.

Interculturele communicatie
(
3 studiepunten
)

De wereld ligt aan je voeten! In dit vak ontdek je de basisprincipes van krachtige communicatie in een cultureel diverse context. We starten heel concreet: welke woorden kies ik, welke gebaren maak ik, wanneer luister ik best alleen maar? Daarna verdiepen we: hoe ga je om met cultuurverschillen? Wat te doen bij cultuurshock? Je leert erop reflecteren én maakt het zelf mee.

Event & production skills
3 studiepunten
DEMO (Duurzaam, ethisch en multicultureel organiseren)
(
3 studiepunten
)

Vandaag de dag zijn aspecten als duurzaamheid en diversiteit niet meer weg te denken bij het uitwerken van events en campagnes. Hoe je daar best op kan inspelen en waar je rekening mee moet houden, kom je te weten in dit opleidingsonderdeel.

Agency challenges
12 studiepunten
B2B events
(
12 studiepunten
)

Zie tweede jaar.

Publieksevenementen
(
12 studiepunten
)

Zie tweede jaar.

Mediaproductie
(
12 studiepunten
)

Zie tweede jaar.

Experttrajecten
3 studiepunten
Public event manager
(
3 studiepunten
)

Zie tweede jaar.

Corporate event manager
(
3 studiepunten
)

Zie tweede jaar.

Event production manager
(
3 studiepunten
)

Zie tweede jaar.

Media production manager
(
3 studiepunten
)

Zie tweede jaar.

Pick your battles
3 studiepunten
Eigen project (eigen expert class)
(
3 studiepunten
)

Ofwel kies je voor een tweede verbredende experience class of je gaat aan de slag met een eigen thema. Samen met een begeleidende docent leg je dan je leerdoelen en eindresultaat vast en dan is het aan jou!

Me@work3
26 studiepunten
Stage 1 & 2
(
2x13 studiepunten
)

Tijd om de theorie om te zetten in praktijk tijdens je afstudeerstages. Bewijs dat je beschikt over de nodige skills om in het werkveld aan de slag te gaan gedurende twee fulltime stages van elk 8 à 9 weken.

 • Stage 1

(13 studiepunten)

 • Stage 2

(13 studiepunten)

Remote video URL

Wanneer heb je les?

 • De eerste lesweek start op 19 september 2022. Later inspringen kan tot februari.

 • Je volgt gemiddeld 22 uur les per week.
 • Je hebt elke week één tot anderhalve dag vrij. Die tijd gebruik je om aan je eigen projecten te werken.
 • Je hebt weinig springuren.

Bekijk een voorbeeldlessenrooster.
Bekijk de jaarindeling.

Week één: organiseer een event

Neem een vliegende start en organiseer samen met je medestudenten, docenten en experten uit de sector het event NeXtasy.

Remote video URL

Studeren & ondernemen

Een eigen zaak? Wij helpen je om al tijdens je opleiding te starten:

Remote video URL

Ondernemer én student Brent produceert kwaliteitsvolle voedingssupplementen

Remote video URL

Ondernemer én student Sander bouwt producties voor grote evenementen

Periodesysteem: 1 academiejaar = 4 periodes

 • 1 periode is 6 weken les, 1 week examenvoorbereiding en 1 tot 3 weken examens.
 • Je krijgt regelmatig feedback over je resultaten, vorderingen en werkpunten.
 • Voordeel: je spreidt je studielast over een heel jaar en je leert plannen.

Bovendien kan je rekenen op heel wat coaching.

Go international!

Verruim je blik op de wereld! Grijp je kans en loop stage of volg les in het buitenland.

 • Als laatstejaarsstudent volg je via Erasmus les aan een Europese hogeschool of universiteit: ga 3 maanden naar Madrid, Belfast, Örebro, Amsterdam …
 • Echt heel avontuurlijk aangelegd ? Kies dan voor een uitwisseling met één van onze niet-Europese partners en trek naar Canada, Chili, Taiwan …

"Een buitenlandse studie in Taiwan geeft je de kans om een stukje van die andere kant van de wereld te ontdekken."

"Een weekend is niet om uit te rusten, maar om de omgeving te ontdekken!"

"Je hebt vrienden over de hele wereld!"

Voorbeelden van cursussen, lessen, projecten ...

Voorbeeldlessen

Remote video URL

Peter Decuypere over zijn boek Holy Trinity Events

Remote video URL

Expert Class 'Alternatief presenteren en visualiseren'

Remote video URL

Expert Class: Atelier bewegend beeld, les videotechniek

Remote video URL

B2B Events: les organisatieplan

Remote video URL

Technische aspecten van events: geluid, microfoon

Wat heb je nodig?

Je hebt een recente laptop nodig om te noteren, projecten uit te werken, examens af te leggen, te communiceren ...

 • Minimumvereisten: processor: i5 / Ryzen 5, RAM: 8GB, opslagcapaciteit: 256GB, Wifi: toestel met 'A'-vermelding (bv. Wifi A, Wireless A, Wifi AC, Wireless AC) en webcam.
 • Je kan je Mac gebruiken, maar soms zal je een kleine omweg moeten nemen om hetzelfde resultaat als je medestudenten te behalen.
 • Je kan geen Chromebook of Linux gebruiken (ondersteunt MS Office niet meer).
 • Je hoeft zelf geen software aan te schaffen. Alles wat je tijdens je opleiding nodig hebt, krijg je gratis van ons (Word ,Excel …).

Voor wie?

Je profiel

 • Je bent een geboren planner: nauwgezet en enthousiast.
 • Naar een feestje gaan vind je super, maar nog leuker vind je het om zelf een event op poten te zetten. Creatief? Check!
 • Je weet van aanpakken en hebt geen schrik om de handen uit de mouwen te steken.

Voorwaarden

 • Je hebt een Vlaams diploma secundair onderwijs
 • Of je hebt een ander toegelaten diploma of gelijkgesteld toelatingsbewijs én voldoet aan de taalvoorwaarde (lees meer over de toelatingsvoorwaarden)
Remote video URL

Waar heb je les?

Campus Groenplaats

Campus Groenplaats is je hoofdcampus, al kan het zijn dat je af en toe ook les hebt op campus Stadswaag of campus Pothoek.

 • Centrale ligging in hartje Antwerpen
 • Vlot bereikbaar met trein, tram, bus, fiets, step ...
 • Winkels, terrasjes, koffiebars ... naast de deur
 • Studieruimte met zicht op de kathedraal
 • Dalton is de campushond van campus Groenplaats

Locatie
Nationalestraat 5
2000 ANTWERPEN

+32 3 613 16 00
info.mit@kdg.be

Meer info

Na je studie

Aan het werk

 • De combo van organisatietalent, creativiteit en meertalige communicatie opent vele deuren. Je kan aan de slag als event manager, producer, projectmanager in een productiehuis of communicatiebureau …
 • Onze oud-studenten vind je onder andere bij BBDO, VIB, Kabuki Events, LaRiva Events, Brandevent BVBA, Expovision, Quares NV, Logo Antwerpen, Delta Lloyd Life, Ocean Nutrition Antwerpen … 
   

Verder studeren

 • Via een schakelprogramma kan je doorstromen naar een master Organisatie en Management, Bedrijfskunde, Communicatiewetenschappen, Human Resources Management en Meertalige Professionele Communicatie. 
 • Of je kan voor een tweede bachelor/afstudeerrichting gaan.
Na vijf jaar studeren heb ik zowel Cross Media Management als Event & Project Management op zak. Ik geloof in de combinatie: een goed event staat of valt met de juiste campagne op sociale media.
Jan Leys

Meer weten?

Kom naar een infodag

 • Krijg een rondleiding op de campus
 • Ontdek de KdG-opleidingen
 • Spreek met studenten en docenten

 

Download of bestel een brochure

Dan kan je alle details nog eens rustig doornemen wanneer jij dat wil: download of bestel een brochure.

 

Chat met een student

Vraag je het liever aan een medestudent?
Chat met Justine en Luna, studentes Event en Projectmanagement

 

Contacteer de opleiding

Vraag het aan opleidingshoofd Anne-Marie Van Oost via annemarie.vanoost@kdg.be of +32 3 613 16 66

Inschrijven

Inschrijven voor volgend academiejaar 2023-2024

STAP 1: start je inschrijving

 • Niet verplicht, wel handig. Duurt maar 1 minuutje.
 • Je ontvangt midden juni 2023 een uitnodiging om je inschrijving af te ronden.
 • Hou je brievenbus in de gaten voor een kleine verrassing.

Ja, ik start mijn inschrijving voor 2023-2024

STAP 2: rond je inschrijving af

Midden juni 2023 sturen we je een mail met de uitnodiging om je inschrijving af te ronden, online of op de campus:

 • Als je je online inschrijft, betaal je meteen een voorschot. De resterende studiekosten betaal je later via factuur.
 • Bij inschrijving op de campus betaal je meteen alle studiekosten, of kiest voor gespreide betaling.

STAP 3: start met je opleiding

 • Startdagen mogelijk vanaf 11 september 2023.
 • Lessen beginnen vanaf 18 september 2023.
 • Meer info over de onthaaldag, startdagen, boekenverkoop ... krijg je als je ingeschreven bent.

Meer info

Nog inschrijven voor academiejaar 2022-2023?

Het academiejaar is al gestart, maar voor de meeste opleidingen kan je ook nu nog instromen. Zo kan je misschien al met een aantal vakken starten.

Bekijk hoe je kan inschrijven voor 2022-2023

Voor bedrijven en organisaties

Op zoek naar een stagiair of een student die voor jou een consultancy opdracht kan uitvoeren? Neem een kijkje op het KdG Career Center.

Onze studenten en medewerkers zijn vaak experts in hun vakgebied. En ze delen graag hun kennis met bedrijven en organisaties.

 • Een vorming op maat?
 • Begeleiding bij jouw innovatief project?

Maak gebruik van onze expertise.

Een ander voorstel om samen te werken? Stuur een mailtje naar annemarie.vanoost@kdg.be.

Voor bedrijven en organisaties

Op zoek naar een stagiair of een student die voor jou een consultancy opdracht kan uitvoeren? Neem een kijkje op het KdG Career Center.

Onze studenten en medewerkers zijn vaak experts in hun vakgebied. En ze delen graag hun kennis met bedrijven en organisaties.

 • Een vorming op maat?
 • Begeleiding bij jouw innovatief project?

Maak gebruik van onze expertise.

Een ander voorstel om samen te werken? Stuur een mailtje naar annemarie.vanoost@kdg.be.