Over werken bij KdG

Waarom werken bij KdG?

Ken je dat? De goesting om iets zinvol te doen in je werk? De behoefte om iets bij te dragen aan de samenleving en de volgende generaties te inspireren? 

We zorgen voor een werkklimaat waarin jij volledig tot je recht komt.  

Je draagt bij aan de samenleving

Kiezen voor KdG is kiezen voor kansen. De kans om als docent een zaadje van durf en passie te planten bij volgende generaties. De kans om als onderzoeker het verschil te maken voor organisaties via praktisch inzetbare onderzoeksresultaten. De kans aan jou om, voor of achter de schermen, mee het verschil te maken. 

Groeien in je job en als mens

Bouwen aan de toekomst, da’s ook bouwen aan jezelf. Jezelf blijven uitdagen en ontplooien. Dus geven we je alle ruimte. Ruimte voor je passie. Ruimte om de lat hoog te leggen. Ruimte om te experimenteren. Maar ook ruimte om te falen. Ruimte om alle kansen opnieuw te nemen. Zodat jij de beste versie van jezelf kan zijn. 

Feedback

Die moet er zijn. Het helpt om constructief samen te werken, te leren en te groeien: als individu, als team én als organisatie. Waarderend, open en constructief, soms kritisch, maar steeds zorgzaam en in alle richtingen, tussen collega’s, binnen projecten, van jou naar je leidinggevende en omgekeerd.  

Persoonlijk leiderschap als kompas

Persoonlijk leiderschap is een begrip dat je vaak zal horen binnen de muren van onze school. We zien het als een uniek kompas waarop we je regelmatig zullen aanspreken. Het gaat over leiderschap nemen in het uitvoeren van je opdracht, in het vormgeven van je ontwikkeling en van je loopbaan.  

Werken bij KdG, dat doe je niet alleen 

Samenwerken is onze superkracht, dat wéten we gewoon. Je staat er dan ook niet alleen voor bij ons. En met de hand op het hart: dat is niet overdreven. Een hulpvaardige KdG-community van enthousiaste collega’s en leidinggevenden staat klaar om je te ondersteunen. Je slaat de handen in elkaar met bedrijven en oud-studenten. Zo blijf je ook gevoed en uitgedaagd van buitenaf. We verwelkomen je in een community die hetzelfde verhaal deelt, en waar jij met jouw talenten en passie aan bijdraagt. 

Een menselijke omgeving

De toon zetten voor de toekomst, jezelf uitdagen, samen oplossingen bedenken voor grote vraagstukken: het gaat allemaal beter in een ontspannen sfeer en als we goed voor elkaar zorgen. We vergeten dan ook nooit dat werken bij KdG meer is dan alleen presteren. Dat de boog niet altijd gespannen mag staan. KdG is een warm-menselijk nest waar er ook tijd is om te lachen, luisteren, babbelen en om samen op goeie ideeën te komen. Die aandacht is er als het goed met je gaat, maar ook als het even minder gaat. Want werken kan niet zonder welzijn. 

Je bent welkom, zonder ‘maar’

Wie je ook bent, van waar je ook komt. Bij KdG hebben we waardering voor iedereen, ongeacht etniciteit, leeftijd, gender of andere hokjes. We streven naar een omgeving waar iedereen zichzelf kan zijn en van elkaar kan leren. 

Lees meer over KdG

Als je ons niet gelooft

Remote video URL

Vraag het aan de kinderen van Geertrui.

Remote video URL

Vraag het aan de dochter van Simonne.

Remote video URL

Vraag het aan de dochter van Lieselot.

Nog vragen?

Neem dan contact met onze dienst HR of de persoon vermeld in de vacature.

Jouw collega's aan het woord

Vertrouwen, autonomie en het land van de glimlach, dat is KdG voor mij.
gitte
Gitte
Docent
Eén van de leukste dingen aan KdG is de mengelmoes van het personeel, verschillende profielen, maar wel één geheel.
Wout
Wout
Campusbeheerder
KdG heeft me enorm veel kansen gegeven om te groeien in mijn job. Die heb ik met twee handen gegrepen.
medewerkster
Horiya
Studentadministratie

Wil jij onze collega worden?

Blijf op de hoogte van nieuwe vacatures

Bekijk onze andere vacatures of blijf gewoon op de hoogte.

  • Als eerste de nieuwe vacatures in je mailbox.
  • Met 160-200 vacatures per jaar is KdG voortdurend op zoek naar talent.
  • Geen spam, we beloven het.