Een streetwear brand lanceren tijdens het studeren, wie doet het Geoffrey na?

Geoffrey Gaké is oud-student Internationaal Ondernemen, woont in Antwerpen en is winnaar Startup@Campus 2020. Tijdens zijn opleiding speelde hij al met het idee om een eigen bedrijf te starten. Tijdens de corona-pandemie dacht hij “why not?”

Luxury streetwear van kwalitatieve materialen

Zijn idee? Een luxury streetwear brand met een casual touch. Zeg maar athleisure van kwalitatieve stoffen en materialen. Geoffrey gaat zelf meerdere keren per week naar de fitness en wilde zijn kledinglijn koppelen aan zijn lifestyle. Deze draait rond ‘jezelf constant verbeteren’. “Ik draag zelf het liefst hoodies, oversized tees en joggings wanneer ik aan het sporten ben. Dit soort kleding vind je moeilijk van kwalitatief materiaal. Ik zocht sportkleding die wat meer luxueus aanvoelt. Dus besloot ik het zelf te maken”, zegt Geoffrey. Met deze streetwear won hij Startup@Campus 2020, waardoor hij een jaar lang één-op-één ondersteuning kreeg. Iets waar hij veel aan heeft gehad.

Geoffrey Gaké is oud-student Internationaal Ondernemen. Hij heeft een eigen bedrijf in Luxury streetwear van kwalitatieve materialen.
De docent-ondernemers vertelden me dat zij ook fouten maakten in het begin. Daar hebben ze veel kennis en ervaring mee opgedaan die ze aan mij doorgaven. Ik kreeg talloze tips en tricks mee en heb heel wat interessante mensen leren kennen via hen. Het beste was dat ze mij constant pushten om verder te denken door kritische vragen te stellen. Zo heb ik een onderneming uitgebouwd waar ik fier op ben.
Geoffrey Gaké is oud-student Internationaal Ondernemen. Hij heeft een eigen bedrijf in Luxury streetwear van kwalitatieve materialen.
Geoffrey
oud-student Internationaal Ondernemen

Flagshipstore in Antwerpen

Momenteel is Geoffrey volop bezig met de voorbereidingen van zijn webshop, waar hij de eerste vijf ontwerpen zal verkopen. Daarnaast bouwt hij zijn netwerk uit zodat hij zijn kledinglijn ook in boetieks kan verkopen. Zijn ultieme droom? Het openen van een flagshipstore in hartje Antwerpen, de modestad bij uitstek. Het is geen toeval dat hij de coördinaten van de stad in zijn labels verwerkt heeft.

Voordelen statuut student-ondernemer

Geoffrey ziet veel voordelen in het zijn van student-ondernemer: “Ik kan mijn studiepunten verdelen over meerdere jaren en kan wettig afwezig zijn in sommige lessen of zelfs examens wanneer ik het te druk heb met mijn bedrijf. Daarnaast betaal ik ook minder belasting als ik onder een bepaalde omzet blijf. Ik vind het echt zalig om studeren en ondernemen te combineren.”

Zin om jouw eigen bedrijf op te starten?

Schrijf je in voor het KdG Ondernemerscentrum