Wij delen onze kennis

Opleidingen en workshops

KdG organiseert vorming op maat van organisaties, professionals en bedrijven. Gecertificeerde opleidingen, maar ook workshops of studiedagen. Eerst bekijken we samen waar jij of je organisatie nood aan hebben. Nadien stellen onze onderzoekers en docenten het ideale vormingspakket samen.

Bekijk het overzicht van onze vaste navormingen en studiedagen.

Ontvang je graag info over onze navormingen en studiedagen? Schrijf je dan in om op de hoogte te blijven.

Consultancy en advies

Heb je een professionele vraag? Een patstelling waar je niet uit raakt? Wil je je diensten op efficiëntie laten screenen? Onze docenten en onderzoekers geven advies en consultancy op maat. KdG beschikt over state of the art technologie, labo’s en infrastructuur om je optimaal te begeleiden. Samen vinden we de oplossing van jouw vraagstuk.

Onderzoek op maat

KdG doet onderzoek op maat van externe opdrachtgevers. Onze expertise is bijzonder divers. Onze onderzoekers zijn stuk voor stuk ervaren in hun vakgebied. Ze analyseren je vraag, doen de nodige data-inzameling en analyses en leveren een praktisch en werkbaar instrument af. Dat kan gaan van een rapport, tot een e-learning of softwaretool. Overschrijd je vraag één onderzoeksdomein? Dan stellen we een multidisciplinair team samen, over de grenzen van de vakgebieden heen. Hoe dan ook, je onderzoek zit goed bij KdG.

Coaching en intervisie

Heb je nood aan hands-on begeleiding of coaching? Onze experten zijn er om jou en jouw team te begeleiden. Met coaching op maat of intervisie: regelmatige momenten van overleg, evaluatie en terugkoppeling. Gestuurd vanuit jouw vragen en onze expertise. In team of een-op-een.

KdG als projectpartner

Bedrijven of organisaties kunnen samen met KdG in een gesubsidieerd onderzoeksproject stappen. Wij maken je wegwijs in de nodige aanvragen en instanties. De fondsen kunnen Europees (ESF, EFRO ...) of Vlaams (TETRA, KMO-innovatie ...) zijn.

Wetenschaps-popularisering

Wetenschapspopularisering wil de wereld warm maken voor wetenschap, technologie en innovatie.

Daarom organiseren en ondersteunen we activiteiten en projecten die de wetenschap dichter bij het publiek brengt.