De professionele groei van conciërge tot campusbeheerder

Van conciërge tot campusbeheerder in twee jaar tijd. De professionele groei die Wout maakte in de afgelopen jaren schetst voor hem waarvoor KdG nu juist staat.

Een stukje papier

Met een diploma leerkracht lichamelijke opvoeding op zak, startte Wout zijn carrière bij KdG. Niet als docent, wel als conciërge.

Wat Wout meteen opviel bij zijn sollicitatie bij KdG? Dat er niet gekeken wordt naar het diploma dat je behaalde, maar wel naar wie je bent als persoon.

Iets wat hij in het verleden nog niet had meegemaakt.

De kans om te mogen groeien was nog zo’n uitzondering. Het groeipotentieel dat KdG in hem ziet zorgt ervoor dat de motivatie hoog zit. Zoals hij zelf zegt: “Ik trok mijn stoute schoenen aan en heb de kans gekregen om te mogen ontdekken. Iets waar ik KdG voor altijd dankbaar voor ben.”.

Een pittige zoektocht 

Pittig, zo omschrijft hij zijn rol als leidinggevende. Het blijft wat zoeken, maar een extra opleiding en ondersteunende collega’s doen veel.

Als aansturing van een ploeg van 30, vindt hij het belangrijk dat er een bepaalde vrijheid is en dat er gekeken wordt in functie van de medewerker. Zelf ervaart hij dat out of the box denken enorm geapprecieerd wordt en dat er de mogelijkheid is om met eigen ideeën te komen.

Voor Wout levert de diversiteit binnen zijn team niets dan voordelen op. Ze vormen één geheel, ondanks hun uiteenlopende profielen, inspireren elkaar en dragen allemaal hun steentje bij tot de aangename werksfeer.

Campusbeheerder voor Campus Zuid

Wil jij onze collega worden?

Waarom werken bij KdG?

Eerlijk? Jij moet vooral gaan werken waar je je goed voelt. Zoek je een job met een positieve impact op de maatschappij en een context waar samenwerken en inclusie centraal staan? Dan praten we daar graag eens over met je. Want dat (en nog veel meer) krijg je bij KdG. Jouw verhaal wordt deel van ons verhaal.  

 

 

Internationaal 

Van onze Engelstalige opleidingen tot de optie om zelf op uitwisseling eens naar het buitenland te gaan. We hebben heel wat in de aanbieding.

Bijdragen aan de samenleving 

Jij maakt mee het verschil voor onze studenten, medewerkers, samenwerkingspartners en voor de maatschappij. Daar mag je fier op zijn. Met jouw opgedane ervaring en motivatie bouw je mee aan een gezamenlijke ambitie: positieve maatschappelijke verandering.

Hybride werken 

Je krijgt de nodige autonomie om zelf je werk te plannen en dus ook hybride te werken. Wel streven naar een gezonde mix van on campus en thuiswerk met het oog op een goede balans tussen de voordelen van telewerk en die van real-live samenwerken. 

Je welkom én thuis voelen 

Iedereen is welkom. Het klinkt misschien cliché, maar daar streven we echt naar: een omgeving met gelijkwaardige kansen voor iedereen, wie je ook bent, van waar je ook komt. Diversiteit is een feit, inclusie onze keuze. 

Ervaar de kracht van samenwerken 

Je staat er niet alleen voor. Beloofd. In een grote organisatie zoals die van ons is het in het begin soms even zoeken. Maar je team en de mensen rondom je zijn er om je bij te staan. Dat komt helemaal goed.  

Brede jobmogelijkheden 

Qua vacatures in een hogeschool, denk je waarschijnlijk spontaan aan lesgeven. Maar we hebben nog veel meer te bieden. Je kan ook aan de slag als onderzoeker, leidinggevende, coach, IT-expert, projectmedewerker, business developer en ga zo maar door. Kansen die we je graag zien grijpen. 

Jouw collega's aan het woord

Eén van de leukste dingen aan KdG is de mengelmoes van het personeel, verschillende profielen, maar wel één geheel.
Wout
Wout
Campusbeheerder
Ik geloof oprecht dat je bijna nergens zoveel vrijheid krijgt om je job in te delen zoals op KdG.
medewerkster
Horiya
Studentadministratie
Een nieuwe medewerker heeft na 5 minuten het gevoel dat die al 10 jaar in het team zit.
Pieter
Pieter
Docent
Een hogeschool trekt mij aan omdat ik wil blijven leren. Als je dan in een omgeving zit waar leren je corebusiness is, is er geen betere match.
Cleo
Cleo
Medewerker Marketing & Communicatie

Als je ons niet gelooft

Remote video URL

Vraag het aan de vrouw van Mohssin.

Remote video URL

Vraag het aan de kinderen van Geertrui.

Remote video URL

Vraag het aan de dochter van Simonne.

Remote video URL

Vraag het aan de dochter van Lieselot.

Remote video URL

Vraag het aan partner Steffi.

Achter de schermen bij KdG

Remote video URL
Remote video URL
Remote video URL
Remote video URL

Meer weten over werken op KdG?

Neem dan contact met onze dienst HR of de persoon vermeld in de vacature.

Word nu onze collega

Blijf op de hoogte van nieuwe vacatures

Bekijk onze andere vacatures of blijf gewoon op de hoogte.

  • Als eerste de nieuwe vacatures in je mailbox.
  • Met 160-200 vacatures per jaar is KdG voortdurend op zoek naar talent.
  • Geen spam, we beloven het.