Een waaier aan interne doorgroeimogelijkheden

Als er iemand is die al heel wat rollen heeft vervuld op KdG, dan is het Gitte. Gestart met een vervangingsovereenkomst docent Business English, overgeschakeld naar een functie bij HR om dan weer terug te keren als docent in combinatie met Business developer. Doe haar dat maar eens na!

Vrijheid aan een hoog tempo

Met acht jaar op de teller heeft Gitte al heel wat ervaring binnen KdG. Nooit had ze gedacht dat een onderwijsinstantie zoveel interne mogelijkheden kon bieden. Wat startte als “Mij zie je nooit meer terug op de schoolbanken.” werd als snel omgetoverd naar “Mij krijg je nooit meer weg van de schoolbanken.”. Ze ontdekte er haar passie en schreef in samenwerking met een collega een boek.

Les geven en werken in een schoolomgeving heeft zijn voor- en nadelen. Als docent heeft Gitte enorm veel vrijheid en autonomie, maar moet ze soms wel werken in het weekend. Het is een hoog tempo, waarbij je constant dingen realiseert met en voor mensen. Zoals ze zelf zegt “Wanneer je eens een vermoeiend weekend achter de rug hebt, moet je er maandag wel staan. Je hebt geen tijd om er rustig in te komen.”. Maar tegenover al dit, staat wel heel wat appreciatie van studenten en collega’s.

Het land van de glimlach

De rode draad in haar verhaal bij KdG is het vertrouwen die ze heeft gekregen doorheen de jaren. Waarbij een opleidingshoofd of leidinggevende een ondersteunende en coördinerende rol hebben gespeeld. Zowel als docent als, als medewerker heeft ze ruimte gehad voor eigen interpretatie. Zo lang het binnen de richtlijnen valt, mocht ze de functie invullen zoals ze zelf wou waarbij ze de kans kreeg om zich te ontplooien.

Als Gitte KdG in een paar woorden zou moeten omschrijven dan zijn het deze: Vertrouwen, autonomie en het land van de glimlach.

Docent Business English in de foyer op campus Groenplaats

Wil jij onze collega worden?

Waarom werken bij KdG?

Eerlijk? Jij moet vooral gaan werken waar je je goed voelt. Zoek je een job met een positieve impact op de maatschappij en een context waar samenwerken en inclusie centraal staan? Dan praten we daar graag eens over met je. Want dat (en nog veel meer) krijg je bij KdG. Jouw verhaal wordt deel van ons verhaal.  

 

 

Internationaal 

Van onze Engelstalige opleidingen tot de optie om zelf op uitwisseling eens naar het buitenland te gaan. We hebben heel wat in de aanbieding.

Bijdragen aan de samenleving 

Jij maakt mee het verschil voor onze studenten, medewerkers, samenwerkingspartners en voor de maatschappij. Daar mag je fier op zijn. Met jouw opgedane ervaring en motivatie bouw je mee aan een gezamenlijke ambitie: positieve maatschappelijke verandering.

Hybride werken 

Je krijgt de nodige autonomie om zelf je werk te plannen en dus ook hybride te werken. Wel streven naar een gezonde mix van on campus en thuiswerk met het oog op een goede balans tussen de voordelen van telewerk en die van real-live samenwerken. 

Je welkom én thuis voelen 

Iedereen is welkom. Het klinkt misschien cliché, maar daar streven we echt naar: een omgeving met gelijkwaardige kansen voor iedereen, wie je ook bent, van waar je ook komt. Diversiteit is een feit, inclusie onze keuze. 

Ervaar de kracht van samenwerken 

Je staat er niet alleen voor. Beloofd. In een grote organisatie zoals die van ons is het in het begin soms even zoeken. Maar je team en de mensen rondom je zijn er om je bij te staan. Dat komt helemaal goed.  

Brede jobmogelijkheden 

Qua vacatures in een hogeschool, denk je waarschijnlijk spontaan aan lesgeven. Maar we hebben nog veel meer te bieden. Je kan ook aan de slag als onderzoeker, leidinggevende, coach, IT-expert, projectmedewerker, business developer en ga zo maar door. Kansen die we je graag zien grijpen. 

Remote video URL

Jouw collega's aan het woord

Eén van de leukste dingen aan KdG is de mengelmoes van het personeel, verschillende profielen, maar wel één geheel.
Wout
Wout
Campusbeheerder
Ik geloof oprecht dat je bijna nergens zoveel vrijheid krijgt om je job in te delen zoals op KdG.
medewerkster
Horiya
Studentadministratie
Een nieuwe medewerker heeft na 5 minuten het gevoel dat die al 10 jaar in het team zit.
Pieter
Pieter
Docent
Een hogeschool trekt mij aan omdat ik wil blijven leren. Als je dan in een omgeving zit waar leren je corebusiness is, is er geen betere match.
Cleo
Cleo
Medewerker Marketing & Communicatie

Als je ons niet gelooft

Remote video URL

Vraag het aan de kinderen van Geertrui.

Remote video URL

Vraag het aan de dochter van Simonne.

Remote video URL

Vraag het aan de dochter van Lieselot.

Achter de schermen bij KdG

Remote video URL
Remote video URL
Remote video URL
Remote video URL

Meer weten over werken op KdG?

Neem dan contact met onze dienst HR of de persoon vermeld in de vacature.

Word nu onze collega

Blijf op de hoogte van nieuwe vacatures

Bekijk onze andere vacatures of blijf gewoon op de hoogte.

  • Als eerste de nieuwe vacatures in je mailbox.
  • Met 160-200 vacatures per jaar is KdG voortdurend op zoek naar talent.
  • Geen spam, we beloven het.