Wanneer je soft skill ook de kernwaarde is van je job

Hoe groot wil jij worden? De vraag die aan elke KdG’er wordt gesteld zou zomaar eens Pieter zijn persoonlijke slogan kunnen zijn. Voor hem is er niets belangrijker dan empowerment.

In zijn vorige carrière was er dan ook één soft skill die eruit sprong. Hij slaagde erin om mensen te doen groeien. En laat dat nu ook de kernwaarde zijn van KdG. Zoals hij zelf zegt “Als docent ben je eigenlijk met het allerbelangrijkste bezig, het opleiden van de jeugd die binnenkort onze maatschappij gaat leiden.”. Het was voor hem dan ook vanzelfsprekend om een carrièreswitch te maken naar docent.

Een Amazon-experience

Als voormalige Operations manager merkt hij weinig verschil met de privésector. De trends lopen parallel en in beide sectoren ervaart hij evenveel vrijheid. De hiërarchie die speelt op KdG voelt voor hem aan als een coachend rol waar veel ruimte is voor creativiteit, ondersteuning waar nodig, maar waar wel een duidelijke visie is. Hoe je iets doet maakt niet zo veel uit, wat telt is het resultaat. 

Voor Pieter is een inspirerende baas dé hoofdreden om je job met passie te blijven uitvoeren.

Wat ook helpt, is een hecht team. Aan warmte dan ook geen gebrek in deze docentenploeg. Met zijn collega’s stemt hij wekelijks af om overlappingen te vermijden. Handig voor de docenten, maar ook voor de studenten. Naar deze efficiëntie streeft hij ook in het (online) lesgeven. Van een opgenomen les tot alle info op één plaats, alles moet met één klik bereikbaar zijn. Of om het in zijn eigen mooie marketingtermen te zeggen; “We zorgen voor een full Amazon experience”.

Als er voor Pieter één ding is waarin KdG nog meer mag excelleren dan is het “Nog meer uitpakken!”. Dat goede-huisvader-imago vaker van zich afschudden om volle vaart richting innovatie te gaan.

Docent Marketing in de gangen van campus Groenplaats

Wil jij onze collega worden?

Waarom werken bij KdG?

Eerlijk? Jij moet vooral gaan werken waar je je goed voelt. Zoek je een job met een positieve impact op de maatschappij en een context waar samenwerken en inclusie centraal staan? Dan praten we daar graag eens over met je. Want dat (en nog veel meer) krijg je bij KdG. Jouw verhaal wordt deel van ons verhaal.  

 

 

Internationaal 

Van onze Engelstalige opleidingen tot de optie om zelf op uitwisseling eens naar het buitenland te gaan. We hebben heel wat in de aanbieding.

Bijdragen aan de samenleving 

Jij maakt mee het verschil voor onze studenten, medewerkers, samenwerkingspartners en voor de maatschappij. Daar mag je fier op zijn. Met jouw opgedane ervaring en motivatie bouw je mee aan een gezamenlijke ambitie: positieve maatschappelijke verandering.

Hybride werken 

Je krijgt de nodige autonomie om zelf je werk te plannen en dus ook hybride te werken. Wel streven naar een gezonde mix van on campus en thuiswerk met het oog op een goede balans tussen de voordelen van telewerk en die van real-live samenwerken. 

Je welkom én thuis voelen 

Iedereen is welkom. Het klinkt misschien cliché, maar daar streven we echt naar: een omgeving met gelijkwaardige kansen voor iedereen, wie je ook bent, van waar je ook komt. Diversiteit is een feit, inclusie onze keuze. 

Ervaar de kracht van samenwerken 

Je staat er niet alleen voor. Beloofd. In een grote organisatie zoals die van ons is het in het begin soms even zoeken. Maar je team en de mensen rondom je zijn er om je bij te staan. Dat komt helemaal goed.  

Brede jobmogelijkheden 

Qua vacatures in een hogeschool, denk je waarschijnlijk spontaan aan lesgeven. Maar we hebben nog veel meer te bieden. Je kan ook aan de slag als onderzoeker, leidinggevende, coach, IT-expert, projectmedewerker, business developer en ga zo maar door. Kansen die we je graag zien grijpen. 

Jouw collega's aan het woord

Eén van de leukste dingen aan KdG is de mengelmoes van het personeel, verschillende profielen, maar wel één geheel.
Wout
Wout
Campusbeheerder
Ik geloof oprecht dat je bijna nergens zoveel vrijheid krijgt om je job in te delen zoals op KdG.
medewerkster
Horiya
Studentadministratie
Een nieuwe medewerker heeft na 5 minuten het gevoel dat die al 10 jaar in het team zit.
Pieter
Pieter
Docent
Een hogeschool trekt mij aan omdat ik wil blijven leren. Als je dan in een omgeving zit waar leren je corebusiness is, is er geen betere match.
Cleo
Cleo
Medewerker Marketing & Communicatie

Als je ons niet gelooft

Remote video URL

Vraag het aan de vrouw van Mohssin.

Remote video URL

Vraag het aan de kinderen van Geertrui.

Remote video URL

Vraag het aan de dochter van Simonne.

Remote video URL

Vraag het aan de dochter van Lieselot.

Remote video URL

Vraag het aan partner Steffi.

Achter de schermen bij KdG

Remote video URL
Remote video URL
Remote video URL
Remote video URL

Meer weten over werken op KdG?

Neem dan contact met onze dienst HR of de persoon vermeld in de vacature.

Word nu onze collega

Blijf op de hoogte van nieuwe vacatures

Bekijk onze andere vacatures of blijf gewoon op de hoogte.

  • Als eerste de nieuwe vacatures in je mailbox.
  • Met 160-200 vacatures per jaar is KdG voortdurend op zoek naar talent.
  • Geen spam, we beloven het.